Vajinal sorunlar:((

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Vajinal enfeksiyon şikayetim vardı sirkeli su denedim işe yaradığını gördüm eskisi gibi değil akıntım fakat sirkeli su denediğimden beri peynirimsi beyaz akıntı geliyor iltihapı mı söküyor acaba başına gelen var mı

Büyük ihtimalle mantar olmuş olabilirsiniz. Bir doktora görünmenizde fayda var.

Peynirimsi akıntı mantari çağrıştırıyor bana başımdan geçti bir kere ama öyle sirkeli su vs çok da işe yaramıyor mantarda bence doktora git durumu anlat sana uygun bir ilaç verir böyle olmaktan kat kat iyidir

Zaten vajial rahatsızlığım vardı kaşıntı akıntı oluyordu koku su gibi çamaşırım ıslak oluyordu sirkeli sudan sonra hepsi geçti rahatladım ama pıhtı gibi beyaz akıntılar gelmeye başladı iltihapı atıyordur diye seviniyordum bende

Zaten vajial rahatsızlığım vardı kaşıntı akıntı oluyordu koku su gibi çamaşırım ıslak oluyordu sirkeli sudan sonra hepsi geçti rahatladım ama pıhtı gibi beyaz akıntılar gelmeye başladı iltihapı atıyordur diye seviniyordum bende
Bence doktora danışın sirkeli suyu kullanmadan önce sordunuz mu? Regl oncesi mi geliyor bahsettiginiz akinti?

Sirkeli suyu nasıl kullandıniz ben de sorun yaşıyorum da

Sirkeli suyu nasıl denediniz. Onunla mı yıkadınız ve ne kadar suya ne kadar sirke karıştırdınız?

doktora gitmek varken sirkeli su? bi de kokar yani.

ayrıca kadında akıntı her daim olur. olan sağlığı da bozma sirkeyle filan.

Sirkeli suyu nasıl denediniz. Onunla mı yıkadınız ve ne kadar suya ne kadar sirke karıştırdınız?
1litre suya 1su bardağı koyup karıştırdım günde 2 defa vajinayı içini değil ama yavaşca yıkadım azar azar pamuğa batırıpta sürebilirsin

doğal çarelerde olabiliyor maalesef her bişeye çok drençli günümüz mantarları.bende adet zamanına yakın coşardı havadan mantar kapardım.açlık şekerimde hiç sıkıntı yoktu. biraz kolestrolüm çıkmıştı inatçı tekrarlayan mantarımın sebebi. tokluk şeker testi ile gizli şeker olduğu ortaya çıktı.

Ovulasyon akıntısı olabilir mı ?
Yumurtlama gününde bende yumurta akı kıvamında akıntı olur. 2-3 gün sürer..

Ovulasyon akıntısı olabilir mı ?
Yumurtlama gününde bende yumurta akı kıvamında akıntı olur. 2-3 gün sürer..
Benimkide o şekil ama sirkeli suyu denedikten sonra başladı bide regl 3 gün falan kaldı benim inşallah öyledir başka sorun olmasında

Kendi başına tedavi etmeye çalışırsan ilerler daha büyük sıkıntılar çıkarır. Doktorlar ne güne duruyor? Kronikleşirse ilaçta kurtarmaz haberin olsun.

Back