Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bu arada kolposkopi sürecin nasıl işledi ne kdr sürdü, ağrın vs oldu mu

Doktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmi

Smear temiz benim en son kolposkopi gecen ocak ayinda yapildi cin1 di
Cin1 e doktorlar genelde müdehale etmiyor sadece takip ediyorlar... Vücut 1 veya 2 yılda temizleyebiliyor.... Ama 6 ayda smear versen iyi olur.... İlerlemiş mi gerilemiş mi belli olur

Fazla panik yapıyorsun burda hep söylüyorum kanser değilsin ve merak etme ölmüceksin de... Hastalık ne belli olur ve tedavine başlanır... Rahim kalınlaşması bile rahimde kanama yapıyor onca sebep ver.... Psikolojine gereksiz yükleniyorsun ve sırf doktorun bu tavrından dolayı doktor ve hastane değiştirirdim kimse Keyfinden onlara altını açmıyor ki zaten ruh hali kötü gidiyoruz, moral vermesi lazım... En iyi yapman gereken şey bence Dr araştırmak ve gelen sonucu o Dr ile paylaşmak...

[
Ben yarin kendi dogum Doktoruma gitmeyi dusunuyorum ama bi taraftan sonucumu alip baska bi doktorami gitsem sonucumu beklesem. Okadar cok agladim uzuldunlmki anlatamam rahmimde kanama olmasi doktorun buna bagli birsey dememesi cok uzuldum

Durum Boyle canim bana ne dersin ne yapim bekliyeyimmi bi ay boyunca
Bence doktorunu hemen değiştir başka doktora da bir git derim hatta imkanın varsa devlete gitme bence en azından istediğini sorarsın kafan rahatlar ben cuma günü biyopsi ve kolposkopi oldum dün sonuçlarım çıktı

Simdi baska bi doktora gitsemmi yeniden kolposkopi ve biyopsi yaparmi

Simdi baska bi doktora gitsemmi yeniden kolposkopi ve biyopsi yaparmi
Bence bir ay soru işareti ile duracağına özelden bir doktora gitmen seni rahatlatır benimde yeni ortaya çıktı rahatsızlığım sırf şu beklemek ve soru soramamak yüzünden özel hastaneye gidip bir dünya para ödedim

Biyopsi ve kolposkopi ucretleri ne kadar özel hastanelerde

Cin1 e doktorlar genelde müdehale etmiyor sadece takip ediyorlar... Vücut 1 veya 2 yılda temizleyebiliyor.... Ama 6 ayda smear versen iyi olur.... İlerlemiş mi gerilemiş mi belli olur
Dogru soyluyorsun ama kanunide doktorlar docent yilda bir diyorlar smear alinir 6 ayda bir kontrol yapariz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…