Bu arada kolposkopi sürecin nasıl işledi ne kdr sürdü, ağrın vs oldu muBugun kolposkopi oldum ama icerden rahimde kanama varmis kanama Dan birsey goremedi tampon koydu icerden dikis attigini soyledi barca aldi bi ay sonra sonuc kafayi yiyecem bu kanama neden oldu aranizda Boyle birsey olan varmi kanuni ye gittim doktor okadar ilgisiz okadar dusuncesiz ki iki de bir sende birsey var diyip duruyor kanama neden oldu dedim normalmi dedim normal degil diyor ama nedenini bilmiyorum diyo sonucu bekliycez dedi.unuttum soylemeyi Ben kordonlarimi baglattim usts uste dort sezeryan gecirdim ondan olabilirmi acaba
O ands cok strese girdim yaklasik 10 dk surdu belki de daha fazla surdu bilmiyorum agrim olmadi parca aldiginda bile birsey hisetmedimBu arada kolposkopi sürecin nasıl işledi ne kdr sürdü, ağrın vs oldu mu
Doktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmiRahimde kanama tabiki iyi değil ama bunun birçok sebebi olabilir, kist vardır patlamış olabilir, yara vardır vs vs, sonuç gelmeden bişey belli olmaz ama kist belirtisi sanki... Bu arada 4 sezeryan tabiki rahmi yormuştur... Hadi diyelim sonucun cin 3 çıktı bu bile korkunç bir durum değil, leep (dondurma) işlemi yapıp 3 aylık kontroller ile yok ediyorlar... Burda yapman gereken tek şey bağışıklık yüklenmek.. C vitamini, ev yoğurdu, polen, propolis, kemik suyu, ciğer..... Zaten bunlarla yok oluyor bu hastalık..
Doktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmi
Dort tane küçük cocugum var en buyugu dahaDoktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmi
Saolun 30 yasindayimGeçmiş olsun,kaç yaşındasınız ?
Smear temiz benim en son kolposkopi gecen ocak ayinda yapildi cin1 diSmear sonucun ne durumda
En son smear mart aayinda yapildiSmear temiz benim en son kolposkopi gecen ocak ayinda yapildi cin1 di
Cin1 e doktorlar genelde müdehale etmiyor sadece takip ediyorlar... Vücut 1 veya 2 yılda temizleyebiliyor.... Ama 6 ayda smear versen iyi olur.... İlerlemiş mi gerilemiş mi belli olurSmear temiz benim en son kolposkopi gecen ocak ayinda yapildi cin1 di
Fazla panik yapıyorsun burda hep söylüyorum kanser değilsin ve merak etme ölmüceksin de... Hastalık ne belli olur ve tedavine başlanır... Rahim kalınlaşması bile rahimde kanama yapıyor onca sebep ver.... Psikolojine gereksiz yükleniyorsun ve sırf doktorun bu tavrından dolayı doktor ve hastane değiştirirdim kimse Keyfinden onlara altını açmıyor ki zaten ruh hali kötü gidiyoruz, moral vermesi lazım... En iyi yapman gereken şey bence Dr araştırmak ve gelen sonucu o Dr ile paylaşmak...Doktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmi
Bağışıklık için bişeyler kullandın mı.. Kullanmadıysan başlasan iyi olurSmear temiz benim en son kolposkopi gecen ocak ayinda yapildi cin1 di
Geçmiş olsun biyopsi sonucumu bir ay dediDurum Boyle canim bana ne dersin ne yapim bekliyeyimmi bi ay boyunca
Doktor oyle davrandiki cin 3 bile raziyim baska bi doktora gitsemmi
[
Ben yarin kendi dogum Doktoruma gitmeyi dusunuyorum ama bi taraftan sonucumu alip baska bi doktorami gitsem sonucumu beklesem. Okadar cok agladim uzuldunlmki anlatamam rahmimde kanama olmasi doktorun buna bagli birsey dememesi cok uzuldumFazla panik yapıyorsun burda hep söylüyorum kanser değilsin ve merak etme ölmüceksin de... Hastalık ne belli olur ve tedavine başlanır... Rahim kalınlaşması bile rahimde kanama yapıyor onca sebep ver.... Psikolojine gereksiz yükleniyorsun ve sırf doktorun bu tavrından dolayı doktor ve hastane değiştirirdim kimse Keyfinden onlara altını açmıyor ki zaten ruh hali kötü gidiyoruz, moral vermesi lazım... En iyi yapman gereken şey bence Dr araştırmak ve gelen sonucu o Dr ile paylaşmak...
Bence doktorunu hemen değiştir başka doktora da bir git derim hatta imkanın varsa devlete gitme bence en azından istediğini sorarsın kafan rahatlar ben cuma günü biyopsi ve kolposkopi oldum dün sonuçlarım çıktıDurum Boyle canim bana ne dersin ne yapim bekliyeyimmi bi ay boyunca
Simdi baska bi doktora gitsemmi yeniden kolposkopi ve biyopsi yaparmiBence doktorunu hemen değiştir başka doktora da bir git derim hatta imkanın varsa devlete gitme bence en azından istediğini sorarsın kafan rahatlar ben cuma günü biyopsi ve kolposkopi oldum dün sonuçlarım çıktı
Bence bir ay soru işareti ile duracağına özelden bir doktora gitmen seni rahatlatır benimde yeni ortaya çıktı rahatsızlığım sırf şu beklemek ve soru soramamak yüzünden özel hastaneye gidip bir dünya para ödedimSimdi baska bi doktora gitsemmi yeniden kolposkopi ve biyopsi yaparmi
Biyopsi ve kolposkopi ucretleri ne kadar özel hastanelerdeBence bir ay soru işareti ile duracağına özelden bir doktora gitmen seni rahatlatır benimde yeni ortaya çıktı rahatsızlığım sırf şu beklemek ve soru soramamak yüzünden özel hastaneye gidip bir dünya para ödedim
Dogru soyluyorsun ama kanunide doktorlar docent yilda bir diyorlar smear alinir 6 ayda bir kontrol yapariz diyorlarCin1 e doktorlar genelde müdehale etmiyor sadece takip ediyorlar... Vücut 1 veya 2 yılda temizleyebiliyor.... Ama 6 ayda smear versen iyi olur.... İlerlemiş mi gerilemiş mi belli olur
Sizdemi kanuni ye gidiyorsunuz iyimi orasi doktorlari falan Ben bugun hic memnun kalmadim doktirdanDogru soyluyorsun ama kanunide doktorlar docent yilda bir diyorlar smear alinir 6 ayda bir kontrol yapariz diyorlar
Simdi baska bi doktora gitsemmi yeniden kolposkopi ve biyopsi yaparmi
[/QUOTE
Kimdi bakan doktorSizdemi kanuni ye gidiyorsunuz iyimi orasi doktorlari falan Ben bugun hic memnun kalmadim doktirdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?