- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
- 133
- Konu Sahibi Skygirll06
-
İşte şimdi ikisinin de kaynağının klitoris olduğunu anladığımıza göre iki yerden yüklenin eş zamanlıKlitorise dokunmayi denedin o anda hemen orgazm olma durumuna geldim geri cektim elimi ordan olmasin diye daha sonra vajinaya dokunarak oldum neredeyse klitoralle ayni hissiyatti biraz daha yogun hislisi guclusuydu
Bir kere yatak yıkattım o da benim kedi oğlan azgınlık döneminde çiş içinde bıraktığı içinYok artık abartma.,onu herkes yapıyor, temizlik maksadıyla. Sadece yatağa atmalık 2.alez var bende o bile yetmiyor. Bazen spontane gelişiyor, yatak pert oluyor.
Bak biraz açık yazacağım, kusura bakma ama. Penetrasyon sırasında klitorise de masturbasyon yapar gibi nazikçe müdahale et. Klitorise baskı yapınca daha etkili oluyor.Klitorise dokunmayi denedin o anda hemen orgazm olma durumuna geldim geri cektim elimi ordan olmasin diye daha sonra vajinaya dokunarak oldum neredeyse klitoralle ayni hissiyatti biraz daha yogun hislisi guclusuydu
Penetrasyon yok, partner yok anladığım kadarıyla. Yanlış anlamış da olabilerimBak biraz açık yazacağım, kusura bakma ama. Penetrasyon sırasında klitorise de masturbasyon yapar gibi nazikçe müdahale et. Klitorise baskı yapınca daha etkili oluyor.
Bunude denicem yeni kesfediyorum ilk kez denedim bide oyle denerim sonra partnerle hayata gecircez artikBak biraz açık yazacağım, kusura bakma ama. Penetrasyon sırasında klitorise de masturbasyon yapar gibi nazikçe müdahale et. Klitorise baskı yapınca daha etkili oluyor.
Su geçirmez alezlerden alta diğer alezlerden üste, sana çarşaf dayanmaz vallahi, inanılmazTövbe bismillah, herkes yıkatıyor kız.Sadece ben daha sık yıkatıyorum.
Hımmm. Var diye düşündüm.Penetrasyon yok, partner yok anladığım kadarıyla. Yanlış anlamış da olabilerim
Biliyon benim herifin durumunu, nerde yakalarsam.Su geçirmez alezlerden alta diğer alezlerden üste, sana çarşaf dayanmaz vallahi, inanılmaz
O da sıkıntı be, salonda denk gelse halı ya da koltuk güme gidecek. Senin onu yatağa çekmen lazım bir şekilde, evi temizlemek daha zorBiliyon benim herifin durumunu, nerde yakalarsam.Ondan şey oluyor.
Kızım sen nıcelıgınden mı dert yanıyosun nıtelıgınden mı yoksa her ıkısınden mı hergun benı sasırtıyosun alla sen su konuyu tam özetle bağa zira bende sızdekı sorunu kavrayamadımYok artık abartma.,onu herkes yapıyor, temizlik maksadıyla. Sadece yatağa atmalık 2.alez var bende o bile yetmiyor. Bazen spontane gelişiyor, yatak pert oluyor.
Kendimden yana hiçbir sorunum yok. Ufak temizlik sorunları.Kızım sen nıcelıgınden mı dert yanıyosun nıtelıgınden mı yoksa her ıkısınden mı hergun benı sasırtıyosun alla sen su konuyu tam özetle bağa zira bende sızdekı sorunu kavrayamadım
Ulan yatak ıslatacak kadar derinsel mevzulara gırısıyormussunuz gelıp de topıge vay kocam bağa yanaşmiyy ağam bizimle eğleniyy diye yazma seni furururmKendimden yana hiçbir sorunum yok. Ufak temizlik sorunları.
Nicelşkte sıkıntı var nitelikte yok demek kiUlan yatak ıslatacak kadar derinsel mevzulara gırısıyormussunuz gelıp de topıge vay kocam bağa yanaşmiyy ağam bizimle eğleniyy diye yazma seni furururm
E yanaşmıyor amaUlan yatak ıslatacak kadar derinsel mevzulara gırısıyormussunuz gelıp de topıge vay kocam bağa yanaşmiyy ağam bizimle eğleniyy diye yazma seni furururm
Ben hayatta elimi suremiyorumKizlar gecen biri konu acmisti parmakla sadece vajina icerisindeki G noktasina dokunarak vajinal bosalma yasadigini anlatmisti klitorise hic dokunmadan.
Simdi gecen ben bunu merak ettim ve hic klitorise dokunmadan sadece vajina icerisine temasla (bi 15 20 dk surdu) orgazm oldum daha yogun doyurucu hissettim orgazmi ama klitoral orgazmada benzettim. Yani klitorise dokundugumda yasadigim orgazm kalp ritmi gibi pit pit pit olup zevkin pik noktasina ulasip vajina girisi acilip kapanir ya istemsiz ayni seyi biraz daha yogun hislerle yasadim. Hic oyle fiskirmali miskirmali bisey olmadi
Mesela klitoris orgazmi A ise
Vajinadan oldugum orgazm A plus gibi
Bi farkli degisle ayni bokun laciverti
Simdi bu yasadigim vajinal orgazmin ta kendisimi yoksa klitoral orgazmmiydi anlamadim bu anlattiklarima gore hangi gruba giriyor vajinal orgazm yasayan varsa bilgi verebilirmi.
Not: vajina icinde her noktadan zevk almadim belli noktalardan vajina icindeki yumusak bolgeye dokunarak orgazm oldum cis yapma hissi geldi geri gitti ve 5 dk sonrasinda da orgazm oldum.
Bunu aşman lazım, çözüm ara, bir günlük bir olay değil hayatın parçası zorlandığın şey. Böyle olunca eşine de eziyet sana daBen hayatta elimi suremiyorumilişki sırasında acı çekiyorum vajinismus sanırım bence bu dokunamamamla ilgili olabilir değil mi
Üstüne bastın ayağını kaldır, vajinal orgazm tam da buKizlar gecen biri konu acmisti parmakla sadece vajina icerisindeki G noktasina dokunarak vajinal bosalma yasadigini anlatmisti klitorise hic dokunmadan.
Simdi gecen ben bunu merak ettim ve hic klitorise dokunmadan sadece vajina icerisine temasla (bi 15 20 dk surdu) orgazm oldum daha yogun doyurucu hissettim orgazmi ama klitoral orgazmada benzettim. Yani klitorise dokundugumda yasadigim orgazm kalp ritmi gibi pit pit pit olup zevkin pik noktasina ulasip vajina girisi acilip kapanir ya istemsiz ayni seyi biraz daha yogun hislerle yasadim. Hic oyle fiskirmali miskirmali bisey olmadi
Mesela klitoris orgazmi A ise
Vajinadan oldugum orgazm A plus gibi
Bi farkli degisle ayni bokun laciverti
Simdi bu yasadigim vajinal orgazmin ta kendisimi yoksa klitoral orgazmmiydi anlamadim bu anlattiklarima gore hangi gruba giriyor vajinal orgazm yasayan varsa bilgi verebilirmi.
Not: vajina icinde her noktadan zevk almadim belli noktalardan vajina icindeki yumusak bolgeye dokunarak orgazm oldum cis yapma hissi geldi geri gitti ve 5 dk sonrasinda da orgazm oldum.
Anlat meho, üçlü beşli orgazmlar nasıl olur tokat gibi çarp yüzümüzeÜstüne bastın ayağını kaldır, vajinal orgazm tam da bu
Diğer konuya gel bebiş,açık açık yazdımAnlat meho, üçlü beşli orgazmlar nasıl olur tokat gibi çarp yüzümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?