Vajinal orgazm

alezden nasıl geçmiş anlamadım su bile geçmez alezden abartmışsın gibi üstelik çift üyelik kullanmak yasak
Alezim su geçirmez değilmiş. Normal bir markadan alınmış bir alez. Açıkçası sı geçirmeyeceğini düşünüyordum ama geçiriyormuş. Yorumlarınızdan sonra kontrol ettim bişeyler döküp yine geçirdi. Sanırım sadece koruyucu olanlardan. İnanın abartıyor olsam farklı şekilde yazardım.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Mesela ıslanmam da normalin üstünde oluyor ve bu zevk almamızı ciddi oranda engelliyor. Yine burada öğrendiğim şekilde birleşme arasında siliyoruz vs. Aynı şekilde boşalma da öyle gerçekten bunun zevkle alakası yok waaoowluk bişey değil yani bu kadar. Çünkü haddinden fazla olunca bazı şeyler sıkıntı oluyor. İlk bunu yaşadığımda idrarımı kaçırdık sandık mesela koku öyle olmayınca anladık idrar olmadığını.

o gelen zevkle alakalı değil benden demesi yüksek ihtimal enfeksiyon olmuşsunuz
Enfeksiyon olmadığıma şöyle eminim yakın zamanda tüm tetkiklerim yapıldı. 6 ayda bir kadın doğuma gitmek zorundayım daha yeni gittim hepsine. Ve bir insan 4 yıldır enf olmadığını anlar sanırım :)
Kesinlikle katılıyorum. Biz de yaşıyoruz hiç öyle erkeklerinki gibi bir sıvı çıkışı olmadı. 2 ihtimal var ya erkek ya da vajinal enfeksiyon

Kesinlikle katılıyorum. Biz de yaşıyoruz hiç öyle erkeklerinki gibi bir sıvı çıkışı olmadı. 2 ihtimal var ya erkek ya da vajinal enfeksiyon
Siz öyle yaşamayayınca ya hastalık ya yalandır aksi olamaz yani :)))

Ne ile korunuyorsunuuzz

Birde prezervatif biz kullanınca kuruluktan ölüyoruz
Normal değil diye o yüzden söylüyorum. Gerçi prz daha kaygan yapıyor jeller meller olduğu için diğer yöntemleri bilmiyorum kıyas yapamıyorum ama dışı bile yağlı gibi prz mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…