- 30 Kasım 2023
- 150
- 279
Merhaba arkadaşlar, benim size bir sorum olacak. Ben 1 senedir evliyim ve vajinal orgazm olamıyorum ya da bunu anlamıyorum. Anlamıyorum diyorum çünkü evlenmeden önce klitoral orgazm ile kendimi tatmin ediyordum hep. Evlenince daha farklı olacak, havaifişekler patlayacak sandım ama Cinsel ilişki sırasında heh tamam oldu diye hissettiğim hiç olmadı. Hatta çoğu zaman eşimden gizli seviştikten sonra klitoral olarak kendimi tatmin ediyorum. Belki klitoral orgazm olmazsam bir süre kendimi tutarsam olur diye düşündüm 3 ay gibi bir süre yapmadım normal ilişkiye girdim fakat yine olmadı. Eşim bunu bilmiyor maalesef taklit yapıyorum ve vicdan azabı hissediyorum bir yandan da acaba diyorum vajinal orgazm benim kendi kendime yaptığımdan daha mı farklı? Belki de oluyor her şey normal ama ben hissetmiyorum. Bir de şöyle bir durum var mesela kendi kendime yaptıktan sonra isteğim gidiyor, yorgunluk geliyor, uyku bastırıyor ama eşimle cinsel ilişkiye girdiğimde hiç öyle olmuyor o boşaldığında ben de hâlâ aynı istek devam ediyor bu yüzden vajinal orgazm olamadığımı düşünüyorum. Zevk alıyorum bu arada , istiyorum, arzuluyorum ama bir türlü ilişki sırasında o doruk noktasına ulaşamıyorum. Bana var mı önerileriniz?