Vajinal muayeneden korkanlar (hamile olmayanlar)

Birdemetumut

Kun fe Yekün 🤲
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
3.220
4.610
133
Ankara
Mrhb arkadaslar,5yillik evliyim.vajinusmus hastası olan biriydim (kendi teşhisim)ustelik bir oğlum oldu şimdi iki yaşında.sormak istediğim şu:ilişki sırasında vajinada yanma oluyor ve benim çatala çıkma korkum var fobi oldu bende..Ankara da onerebileceginiz kadın dogumcu (bayan) varmı..ilk önce psikolojik olarak rahatlatması gerekiyor.spekulum da korkutuyor beni bu fobimi yenmem lazım yardim lutfen

Ayni fobi bendede vardi, cok uzun zaman ertelemistim doktora gitmeyi sonra surpriz bir hamilelik cikti. Hamileligimde karindan bakildi oh dedim yirttik ama son kontrolumde kalp atisini duyamayinca doktor emin olmak icin bir de vajinal ultrasonla bakalim dedi. O an bebegimi kaybetmenin sokuyla dusunemedim bile fobimi, hamileyim diye cok iceri sokmadi mi nedir anlamadim bile aletin girdigini hic hisetmedim hatta korkrugum gibi degilmis dedim sonrasinda.

O gece kurtaja girdim catala cikmaktan oylesine korkan ben 3 tane erkek doktor karsima dikilmis ben catala yatmisim vajinama dogru tutulmus kocaman bir aydinlatma ile kaygimi yendim oracikta. Sonrasini hatirlamiyorum zaten narkoz filan.

Devam eden zamandaki kontrollerimi de hep karindan yaptilar, hamile dehilken vajinal ultrason daha farkli oluyor mu bilemedim ama ne kadar abartmisim onca zaman diyorum simdi

Öyle böyle korku değil bende ki..5 yıllık evliyim daha önce gittim birkaç kez ama elle muayene ettiler.o acimadi.gitmemde lazım ilişkide cok yanma oluyor o yüzden isteksizlik de oluyor..doğum yaptım iki ay sonra 2 yaşında olacak oğlum daha smear testi vermedim.akintim oluyor hergun..vajinal kısım sulu gibi hissediyorum.enfeksiyonmu nedir bilemedim.cesaretimi toplayıp gidicem artık.gecmis olsun size de..sağlıkla evlatlarımızı kavusun inş..hangi il'densiniz?Ankara da iseniz onerebileceginiz bayan doktor varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…