- Konu Sahibi onuseviyorum
-
ikinci msjda benden ben çok korkuyorum ve üstesinden de gelemem
bende gelemedim dr ayıp ettim l...yn die bişi çıktı ağzımdan ama istek dışı çok tetikte gibiydim
ben henuz bı toktora bıle gıtmedım.benımkısı hem korku.hemde çekınmek.bı turlu bu çekıngenlıgı atamıyorum .yazarken bıle kalbım kut kut.ama bu fıkre kendımı alıstırdım.çunku mecburum cocugum olmuyor.10 aydır cocuk sahıbı olmaya karar verdık esımle .göğsumden bı sıvı gelıyor yada halk arasında (süt)derler.bununla ilgılı bı fıkrı olan varmı(henuz hıçbır doktora gıtmedım)
Canım beni kimse ikna edemedi :)) Bir sürü doktor değiştirdim kasap gibi olan da vardı, tatlı dilli olanda,kadın da, erkekte :)) Hepsinde çok canım yandı.Normalde acıya dayanıklıyımdır ama spkulum var ya o spekulum çok can yakıyor.Hem bazıları da başaramadı takmayı:)zorladı zorladı bıraktı.Hangi doktora gidiyorsan söyle de bir gün lazım olursa ona gideyim:))konu benden, ilk mesajda...ben çok önyargılıydım bu konuda ama ii bi doktora düştüm.beni bi güzel ikna etti.aslında korkulcak bişi olmadığını anladım.:sm_cool:
bence hir korkulcak bi sey degil aci falan da yok doktorunuz iyise o zaman daha iyi olur
Canım beni kimse ikna edemedi :)) Bir sürü doktor değiştirdim kasap gibi olan da vardı, tatlı dilli olanda,kadın da, erkekte :)) Hepsinde çok canım yandı.Normalde acıya dayanıklıyımdır ama spkulum var ya o spekulum çok can yakıyor.Hem bazıları da başaramadı takmayı:)zorladı zorladı bıraktı.Hangi doktora gidiyorsan söyle de bir gün lazım olursa ona gideyim:))
Ne mutlu sana arkadaşım. Fiziksel yapıyla da ilgili sanırım ,bende spekuluma karşı fobi başladı.Normal bir korku değil yani :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?