vajinal muayene

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
kizlar merhaba.ben yeni uye oldum.hamileyim.bir kac gun sonra vajinal muayeneye yani vajinal ultrasona gitmem lazim.agrili bir seymi?duydugum kadariyla hic hos bir sey diyil.cok korkuyorum.yardim ederseniz sevinirim.tesekkurler.

canım allah yavrunu sana bağışlasın acemi olduğun belli 2 kez aynı konuyu açmışsın:))))
gerçi bende acemiyim anlamadım neden vajinal ultrasona girmen gerek merak etme ağrı sızı olmuyo ama hamileyken nasıl olur bilmem ağrı sızı çokmu önemli önemli olan bebğin için yapman sanırım onun sağlığı için sanırım banada duaet olurmu bende 5 yıldr bebiş yolu gözlüyorum

tesekkur ederim canim.dogru,bebegim icin lazim.acemiyim,hemde yeniyim.sırnaşık şeyonun icin iki defa yazdim.bebeyim daha cok kucuk.3 haftalik.yurek doyuntulerini duymak icin vajinal ultrasona ihtiyacim varmis.sonra yine bir kac defa gitmeliyim.vajinal ultrason daha dogru sonuc veriyormus.
Allah sanada bu guzel duyguyu nasib etsin.dua edicem.umudunu kayb etme.Allahin bildiyi bir zaman varmis.insallah yakinda olursun.Allah amaninda

bende bebek varmı diye vajinal muayene olmuştum. ama yokmuş. korktum aslında ama yapacak birşey yok. bebeğin kalp atışlarının duyulabilmesi için girmen gerekiyor. kendini sakın kasma yoksa canın acıyor. kolay gelsin.

kizlar merhaba.ben yeni uye oldum.hamileyim.bir kac gun sonra vajinal muayeneye yani vajinal ultrasona gitmem lazim.agrili bir seymi?duydugum kadariyla hic hos bir sey diyil.cok korkuyorum.yardim ederseniz sevinirim.tesekkurler.

Merhabalar.
Jinekolojik muayene genelde strese ve rahatsızlık duymaya neden olur.Her kadın jinekolojik muayene masasına yatmaktan büyük sıkıntı ve gerginlik duyar.Yanlız bu o kadar doğa bir durum ki,kendinizi kötü hissetmeyin,doktorunuzla aranızda iyi bir iletişim ve güven köprüsü kurarsanız herşey yolunda gider ve sizi temin ediyorum acı duymazsınız.
Mesanenizin boş olması gerekiyor vajinal kontrolden önce..Sonrasında da hafif kanamalarınız olabilir ki bu normal bir durumdur.Doktorunuza çekinmeden sizi tedirgin eden bütün sorularınızı sorun..Gerekli bilgili verecektir zaten..
Agrı acı ne kadar rahat olursanız o kadar az olur hatta neredeyse hiç olur. 2 hafta önce vajinal muayene m yapıldı,smear aldı doktorum,pop smear testi için ,güzel güzel muhabbet ederken hiçbirşey anlamadım inanın,gevşeyin muayene sırasında,inşallah yolunda gidecek herşey..Aklınıza takılan soruları elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız
Sevgiler

merhaba ben 5 hafta 7 günlük hamileyim. ılk kez muane için gideceğim. Bende de korku var. Burada yazılanlar, tecbübeli bayanlar sayesinde kendimi daha rahat hissediyorum.
Kandilinizi kutluyorum.

endişelenmeyin arkadaşlar.bir diğer arkadaşında dediği gibi gevşemek kendini sıkmamak lazım.fakat genede istem dışı sıkıyorsun olsun.doktor aleti yerleştirirken derin nefes alırsanız daha rahat oluyor.ben 3 kez yaptırdım onu.doktor zaten söylüyor derin nefes al die.ve birden kayganlaştırıcı bir jel sıkıyor doktor cihaza.unutmayın kızlar derin nefessss:teselli:

teşekkürler. yarın muaneye gideceğim. bilmiyorum benimki nasıl olacak.

Kumdeniz,
yarin kontrolden geldiginde lutfen nasil gecdigini,agrili ve ya agrisiz olmasini yaz.merak ediyorum cunki bende bir kac gune gitmeliyim.yarin icin de sana bol sanslar :)

Bugün muaneye gittim. Karından görünmezse vajinal ultrason yaparız dedi doktor. Benim ki karından göründü. Gitmeden önce gergin ve heyecanlıydım ama iyi geçti. Vajinal kontrolü o yüzden bilemiyorum. Onlar doktor korkmayın sıkılmayın. Arkadaşın dediği gibi derin nefes alın. Uzun sürmez sanırım.

Kumdeniz,sen son adet gunuden baslayarak kac haftalik hamilesin?birde,seni doktor kontrol etdiyinde bebegin yurek doyuntulerini de dinledimi?

Ben vajinal ultrasonla 5+3 günde almıştık kalp atışlarını.Vajinal ultrasonun da böyle bir getirisi var malesef.Bence değer herşeye değer.Şu ultrasondan bi de bizim eve alsak yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…