Vajinal muayene..

40 gün kadar daha rahatım, doktor daha sonra bakacağını söyledi ama bu sefer inşaallah yeneceğim bu korkuyu

Ben okurken bile huzura erdim.. İnşaallah bunu yapacağım aynen bunları düşüneceğim. Bir sonraki kontrolüm 40 gün sonra o zamana kadar kendimi hazırlamış olurum zaten inşaallah

Ya ozur dileyerek sormak istiyorum bebegın kac aylıktı dogum yaptın ve kaybettin

Ben okurken bile huzura erdim.. İnşaallah bunu yapacağım aynen bunları düşüneceğim. Bir sonraki kontrolüm 40 gün sonra o zamana kadar kendimi hazırlamış olurum zaten inşaallah

Çok işe yarıyor inanın. Hatta bazen kendi kendime çiçeklerin rengine karar veremiyorum. Hatta etraf buram buram yasemin kokuyor o kokuyu hayalimde hatırlamaya çalışıyorum. Hafıza olmayan birşeyi hayal ettiği için çok meşgul oluyor. Ama doktor baktımı ettimi acıdı acıyacak diye düşününce acımasa bile acıyacak oluyor :) işinize yaraması dileklerimle... Sevgiler....

Bugün alttan muayene oldum ilk defa hic acimiyor normalde bende aşırı korkarim korkarak gittim.korkulacak hic bisey yokmuş

Ben baska bir şikayetle gittim doktor aleti hafif gezdirdi icerde sonra birden noldugunu anlamadan parmagini daldirdi. Neye ugradigimi sasirdim. Eski usul parmakli.muayene de oldum yani. Soylese onceden kesin kasilirdim veya reddederdim. Anatomimiz buna uygun stres zorlastiriyo her seyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…