- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi zeynep4134
-
İnşaallah..Vajinismusu atlatmis ve kurtaj olmus biri olarak cevap vereyim.
Vajinal ultrason cok cok cok basit, derin nefes burundan alip agizdan yavasca verin. Drunuza agizdan nefesi verirken cihazi yerlestirmesini soyleyin hic hissetmeyeceksiniz emin olun.
Bebeginize Rabbim rahmet eylesin insallah yeniden hayirli vakitte kolay gebelikler dualiyorum size.
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm kaybın için Allah bir daha asla yaşatmasın yerini doldursun tez vakitte hayırlısıyla.Evet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Acısı hala daha geçmedi, buraya üye olup tavsiye almak istedim. İçim öyle yanıyor ki.. Kelimelerim bile birbirine karışıyor. Alttan muayene olmaktan korkmak istemiyorum. Birkaç gün sonra kontrolüm var doktor muhtemelen oradan bakmak isteyecek. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Allah razı olsun, şimdi hastaneden geldim bende buraya da yazacaktım doktor alttan muayene etmedi sanırım lohusa olduğum için ama 40 gün sonra bakacağını söyledi. Uyuşturucu krem sürebilir miyim dedim, evet dedi. İnşaallah buradaki tavsiyelere de uyacağım yeneceğim bu korkuyuCanım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm kaybın için Allah bir daha asla yaşatmasın yerini doldursun tez vakitte hayırlısıyla.
Ben Vajinismus yaşadım benim de muayene korkum var ama defalarca oldum.sana tavsiyem öncelikle alete bakma bakınca gözünde büyür,halbuki orası her Büyüklüğü içine alabilecek kadar esnek.Bir de derin nefes al ıkın Güzelce,yolunu aç yani.Bir iki Sn sonra zaten bişey anlamıyorsun.Asla ıkınmayı Bırakma bak göreceksin olup bitecek.Bunları yaparken de yeni bebişin için yaptığını düşün canım.Allah hep kolaylaştırsın işlerini
Canım merakımı bağışla lütfen bebeğinde sıkıntı neydiAllah razı olsun, şimdi hastaneden geldim bende buraya da yazacaktım doktor alttan muayene etmedi sanırım lohusa olduğum için ama 40 gün sonra bakacağını söyledi. Uyuşturucu krem sürebilir miyim dedim, evet dedi. İnşaallah buradaki tavsiyelere de uyacağım yeneceğim bu korkuyu
İlk muaneyi olduktan sonra gerisi geliyor:) o an başka şeyler düşünün kasmayın kendiniziEvet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Acısı hala daha geçmedi, buraya üye olup tavsiye almak istedim. İçim öyle yanıyor ki.. Kelimelerim bile birbirine karışıyor. Alttan muayene olmaktan korkmak istemiyorum. Birkaç gün sonra kontrolüm var doktor muhtemelen oradan bakmak isteyecek. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Estağfirullah.. Bir sıkıntı yoktu daha doğrusu test yapılmadı bebek üzerinde çünkü düşük olmadı normal şekilde doğdu birkaç saat sonra da vefat etti evladım.. Normal şekilde yıkandı ve defnedildi. Doktor birkaç sebep olabileceğini söyledi. Genetik problemler, enfeksiyon yahut hastalıklı bebekCanım merakımı bağışla lütfen bebeğinde sıkıntı neydi
Rahim ağzı açıklığı filan mi vardı da Doğdu kendiliğindenEstağfirullah.. Bir sıkıntı yoktu daha doğrusu test yapılmadı bebek üzerinde çünkü düşük olmadı normal şekilde doğdu birkaç saat sonra da vefat etti evladım.. Normal şekilde yıkandı ve defnedildi. Doktor birkaç sebep olabileceğini söyledi. Genetik problemler, enfeksiyon yahut hastalıklı bebek
Vajinismusken mi hamile kaldınız yoksa yendiniz mi bu hastalığiCok gecmis olsun Rabbim saglikli bebek ve dogumlar nasip etsin insallah. Ben vajinismusum ve hamileyim doğumdan cok muayeneden korktugum icin sezaryen olacagim sizi cok iyi anliyorum. Cogu kadin onda ne var hic acimiyor vs diyor ama onu bide bana sorun oraya parmak girmeZ diyorum hamilelikten once parmak egzersizi rahatlikla yapiyordum ama kuru kuru pat diye bi sey sokmak imkansız geliyor Allah yardimcimiz olsun
HissetmedimRahim ağzı açıklığı filan mi vardı da Doğdu kendiliğinden
Rutin kontrolde enfeksiyon varsa çıkmamış mi sen kendinde farklı bişey bi sinyal farketmedin mi ki hiç
Olacağı varmış neyse Düşünmemeye çalış canım.Geçmiş gitmiş olsun yenisi gelsin sağlıklı bebiş gelsin inşallahHissetmedimbiraz sancım vardı ama kum döküyorsun dedi doktor, buna bağladım sancıyı. Her şey birkaç dakika içinde oldu hiçbir şey anlamadım ki
Vajinal muayenede erkek doktorlar daha kibar davranıyor.Durumunu baştan söyle ,alete bakma Gözlerini kapat kollarını ensende birleştir derin nefes al ıkın bu muayenenin sana iyi geleceğini düşün bak bişey anlamıcaksın bileHissetmedimbiraz sancım vardı ama kum döküyorsun dedi doktor, buna bağladım sancıyı. Her şey birkaç dakika içinde oldu hiçbir şey anlamadım ki
Evet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Vallahi canım 4 kez tüp bebek yaptırmış bırı olarak ve tüp bebegım her asaması vajınal muayne ile oluyorEvet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Aynı kaderi yasıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bu süreçten sonra hersey normal geliyor hakkatenSon 3 yıldır bebek peşinde koşan biri olarak...
Ilkinde titredim insana tuhaf geliyor.
Şimdi öyle alıştım ki yemek yemek kadaar normal geliyor.
Ama tüp bebek tedavisinden sonra koldan kan almak fobi oluşturdu.
Parmak egzersizleri vs. derken son asamaya gelmisken yarim iliskiyle kaldim canim nasip:) ilk seferde hemde yarim girmisken hemen olmaz diyordum ama olduVajinismusken mi hamile kaldınız yoksa yendiniz mi bu hastalıği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?