- 24 Haziran 2016
- 7.291
- 26.251
- 548
- Konu Sahibi zeynep4134
-
Ben kadın doguma kac defa gittim alttan muayene olacağımı o an ogreniyorum dusunun alıyor benıde bi kasılma korku ama yapacak bisey yok Zaten jel kaygan bas Taraf girdimi hemen bakıp bırakıyorlar sizde kasmayın rahat olun dıcem ama, insanın elinde degil biliyorum ama rahat olmaya calisin en azından cok kısa bir sure bu arada basınız sagolsun. İnsallah tekrar olur bebegınizSadece uç kısmına sürüyorlar.. yetmiyor ki o yaşöyle iyice jele bulamıyorlar her yerini aletin
Çok teşekkür ederim.. İnşaallah bu sefer başaracağım bunu hatta gelip buraya yazmayı bile düşünüyorum. Orayı hiç düşünmemeliyim. Günler öncesinden sardı beni korkusuSoyle
Ben kadın doguma kac defa gittim alttan muayene olacağımı o an ogreniyorum dusunun alıyor benıde bi kasılma korku ama yapacak bisey yok Zaten jel kaygan bas Taraf girdimi hemen bakıp bırakıyorlar sizde kasmayın rahat olun dıcem ama, insanın elinde degil biliyorum ama rahat olmaya calisin en azından cok kısa bir sure bu arada basınız sagolsun. İnsallah tekrar olur bebegıniz
İşte bu :)Çok teşekkür ederim.. İnşaallah bu sefer başaracağım bunu hatta gelip buraya yazmayı bile düşünüyorum. Orayı hiç düşünmemeliyim. Günler öncesinden sardı beni korkusu
Acaba ben gitmeden önce zeytinyağı mı sürsem? Rahatlar belki? Daha kolay olur belki psikolojik olarak da rahatlatır beni
Kesinlikle devleti tercih etmeyin diyenlerin basında ben geliyordum bir zamanlarHerkesin acı esigi farklı buna bir şey söyleyemem de kesinlikle imkan varsa devleti tercih etmeyin. örtü yok, perde yok, kapı aralıklı muayene ediyorlar. zaten en basta hasta hikayesini sekreterler alıyor,doktora derdini anlatamiyorsun odada en az 5 kişi oluyor. kürtaj yaptiracak kadinin yanında doktora şu sıkıntım da var diyemedim
Aslında bende bir kerecik yaptırsam eminim ki alışacağım. Bu kadar korkutmayacak beniben de senin gibiyim o muayene beni benden alıyor defalarca bayılmışlığım var. çokkk canım yanıyor. son doktorum da şaşırdı. bir önceki doktorum sen normal doğumu unut dedi.
muayene olmadan önce mutlaka doktora durumu anlatıyorum çok korkuyorum kendimi istemsiz şekilde kasıyorum belki sizin işinizi bile zorlaştırabilirim şimdiden özür dilerim diyorum. muayeneden sonra da sabrı için teşekkür edip bir iki dakika daha orada yatmak istiyorum çünkü hemen kalkınca tansiyonum düşüyor.
son iki muayenede bu şekilde bayılmadan atlattım. zamanla alışırız inşallah. bunun bir çeşit vajinismus olduğunu düşünüyorum
Ah inşaallahKendini kasma düşünmemeye çalış,ultrason aletin ucuna jel sürüp ucunu sokuyor zaten ve hemen çıkartıyor.onda sorun yokta spral midir nedir tam hatırlayadım o sıkıntı en azından ben öyle düşünüyorum.
kendini rahatlat derin nefes al utanma asla bu doğal bir şey canın yanmasın diye de derin nefes al düşünme.
Çok teşekkür ederim.. Buradaki bi abla (muhtemelen yaşı benden büyüktür) anestol krem sür demiş. Kısa süreli anestezik bir krem.. Ağda yapanlar vs kullanıyormuş acaba onu mu sürsem bilemedim sadece dış kısmınaAman diyeyim vajinanıza yabancı maddeler sürmeyin öyle. Sabun bile dokundurmak uygun değil pH dengesini bozar, zarar verirsiniz. Korkmayın, acı ağrı yok. Biraz iç gıdıklayıcı bir his oluyor evet ama doktorunuza endişelerinizden bahsederseniz eminim daha nazik davranacaktır. Geçmiş olsun.
Kendim gibi böyle kadınların olması bana çok güç veriyor gerçekten. Artık benim için travmatik bir olay halini aldı ama inşaallah atlatacağım bunu daAah bacim benim ne kontrollerden gectim bi bilsenne kadar cok zorlandim ne kadar cok uzulduysemde hepsinin bi sebebi var deyip kendimi avuttum.. esine karsi bile bazen rahat olamazken tanimadigin bi doktorun bakmasi ellemesi hos degil. Lakin hic birimiz keyfiyetten yaptirmiyoruz oyle dusun.
Özel bir hasteneye gidiyorum, doktorum da tatlı bir kadın anlayışlı durumumu da biliyor hatta en son gittiğimde tamam sen hassas bir kızsın incitmiycem seni demişti. Bu arada bende siz gibi düşünüyorum. Evladımı kaybettiğim gece tam 3 hastane dolaştım birisi devletti ve orada gördüğüm manzaralar çok kötüydü. Aynı zamanda gördüğüm ilgide..Herkesin acı esigi farklı buna bir şey söyleyemem de kesinlikle imkan varsa devleti tercih etmeyin. örtü yok, perde yok, kapı aralıklı muayene ediyorlar. zaten en basta hasta hikayesini sekreterler alıyor,doktora derdini anlatamiyorsun odada en az 5 kişi oluyor. kürtaj yaptiracak kadinin yanında doktora şu sıkıntım da var diyemedim
Bir elimle eşimin elini tutup, diğeriyle de telefonu tutayım o vakitDoktor çok önemli bu konuda ben güzel bir hastanede yaptırmıştım ilk kez ve o kadar iyi baktı kı doktor hiiiçç anlamadım benimle konuştu oyladı beni iyi oldu şimdi şöyle yapabilirsin bence o bakarken al telefonunu ve buraya girip yorumları oku yada birileriyle mesajlaş aklın ve fikrin ve eylemlerin başka yerlerde olsun
Başın sağolsun canım hiç korkma bir acı vermez sadece rahatsızlık hissi ve hafif adet sancısı var gibi olur kasıklarında o da hemen geçer zatenEvet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Acısı hala daha geçmedi, buraya üye olup tavsiye almak istedim. İçim öyle yanıyor ki.. Kelimelerim bile birbirine karışıyor. Alttan muayene olmaktan korkmak istemiyorum. Birkaç gün sonra kontrolüm var doktor muhtemelen oradan bakmak isteyecek. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Vajinismusu atlatmis ve kurtaj olmus biri olarak cevap vereyim.Aslında bende bir kerecik yaptırsam eminim ki alışacağım. Bu kadar korkutmayacak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?