- 7 Mayıs 2018
- 52
- 22
- 3
- Konu Sahibi zeynep4134
-
O dakikalar saat gibi geliyor..Sağlık için sıkçan dişini uzun sürmuyo zaten 5 10 dakikalık birşey
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda bebek sahibi olun inşaallah.Son 3 yıldır bebek peşinde koşan biri olarak...
Ilkinde titredim insana tuhaf geliyor.
Şimdi öyle alıştım ki yemek yemek kadaar normal geliyor.
Ama tüp bebek tedavisinden sonra koldan kan almak fobi oluşturdu.
Hemde tam iki gün o sancıyı çekmişim biliyor musun evde haberim olmadanSiz erken doğum acısı cekmis insansıniz. Alttan muayene size hicbirsey yapmaz ...çok kısa bir işlem hiç anlamıyor sunuz bende ilk muaynemde çok büyütmustum 5 dk surmedi
Zaten aslında acıdan çok bi baskı hissiyatı gibi..Alttan muayene aslında acı verici değildir, siz kendinizi kastıkca acır.
Acaba ben gitmeden önce zeytinyağı mı sürsem? Rahatlar belki? Daha kolay olur belki psikolojik olarak da rahatlatır beniben ilk bakildiginda acayip korkmustum.cunku hemsire jel falan surmeden direk sert bi sekilde yapmisti.sonrasinda baska hastaneye gittim baktilar hic aci hissetmedim.rica ettim yavas olun diye gayet kolay oldu
Allah razı olsun.. Doğum yaptığım doktorum yapacak kontrolü, iyi bir doktor esasen ama sadece ben kendimi çok fazla kasıyorum. Nedir bu kadınların çektiği..İyi bir hastaneyse doktor seni konuşturur yaptığı işlemi anlatır rahatlatır. O an başka şeye odaklanıp derin nefes alıp verebilirsiniz, geçmiş olsun çok
İltihap varmış bende, sanırım canımı o yakıyor. Acaba o yapar mı ki acı hissiyatı?Korkudan kastınız utanmak mı? Can yakıcı bişi değil çünkü
öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin bir daha yaşatmasın... bende alttan muayeneden çok korkuyorum ve bu süreci defalarca kez yaşamak zorunda kaldım... sonrasında düşünmemeye kendimi oraya odaklamamaya başladım... nede olsa öldürmüyorlardı beni bir yerimi de kesmiyorlardı ee iğnede yok o zaman sorunda yok... derin nefes alınca pek birşey hissetmiyorsun doktora bu korkundan bahset ve dikkatli olmasını seni yönlendirmesini iste... üstelik ben 2. derece vajinismus hastasıyım... doktoruna güven ve ona korkularını söyle... emin ol ona göre davranacaktır...Evet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Acısı hala daha geçmedi, buraya üye olup tavsiye almak istedim. İçim öyle yanıyor ki.. Kelimelerim bile birbirine karışıyor. Alttan muayene olmaktan korkmak istemiyorum. Birkaç gün sonra kontrolüm var doktor muhtemelen oradan bakmak isteyecek. Bana tavsiye verebilir misiniz?
belki de... kist falan olduğunu bilirim bende ama iltihap olmadı hiçİltihap varmış bende, sanırım canımı o yakıyor. Acaba o yapar mı ki acı hissiyatı?
Amin, Allah razı olsun..öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin bir daha yaşatmasın... bende alttan muayeneden çok korkuyorum ve bu süreci defalarca kez yaşamak zorunda kaldım... sonrasında düşünmemeye kendimi oraya odaklamamaya başladım... nede olsa öldürmüyorlardı beni bir yerimi de kesmiyorlardı ee iğnede yok o zaman sorunda yok... derin nefes alınca pek birşey hissetmiyorsun doktora bu korkundan bahset ve dikkatli olmasını seni yönlendirmesini iste... üstelik ben 2. derece vajinismus hastasıyım... doktoruna güven ve ona korkularını söyle... emin ol ona göre davranacaktır...
Ben doktora yaptirmiyurm cnm sende konus. Ben o ultrason cihazina jeli surup bana verin diyorm ben kendim yerlestirip oyle cagiriyorm doktoru ucundan tutunca dr birakiyurm benEvet maalesef ki alttan muayene olmaktan çok korkuyorum. Kasılıyorum. Birkaç gün önce erken doğum ile bebeğimi kaybettim
Acısı hala daha geçmedi, buraya üye olup tavsiye almak istedim. İçim öyle yanıyor ki.. Kelimelerim bile birbirine karışıyor. Alttan muayene olmaktan korkmak istemiyorum. Birkaç gün sonra kontrolüm var doktor muhtemelen oradan bakmak isteyecek. Bana tavsiye verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?