• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Vajınal muande gebelık kac gunlukken bellı olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Hayırlı geceler herkese bısey sormak istiyorum ben bu ay hala adet olmadım gecen ay femara kullanmıştım ve yumurtam 14mm olmustu tek yumurtam vardı ve muanedwn bır gun sonra tekrar doktora gıttıgım de kendılıgınden catlamıs dedı doktor.. Ve adetımın ustunden bugun le 17 gun gectı sureklı adet olucakmısım gıbı agrılarım oluyor 2 kere test yaptım negatıf cıktı ve 2 gun once doktora gittim alltan ultrasonla baktı ve gebelık yok dedı bir tane yumurtan var dedı martta dakı donunu tamamlamıssın dedı Yenı yumurtan olusmus dedı nıye adet olmadım dedım bilmiyorum bı acıklaması yok dedı benim sorum yumurtlama olmayınca adet olmuyor ama benim bir yumurtam vardı ve catladı kist de olmadı hamıle degılsem neden adet olmadım ve vajınal ultrasonda hamılelık hemen bellı oluyor mu ki de doktor hamile degılsın dedı??? Sordugum sorulara karsılık doktorum bilmiyorum bı sebebi yok diyor benim gıbı olan var mı acaba 😔😔😔

Vajinal ultrason en iyi sonucu veriyor diye biliyorum ve doktorunuz dediyse öyledir, sizin için hayırlısı neyse o olsun 😊

Back