- 2 Kasım 2020
- 59
- 19
- 32
- Konu Sahibi Muallimeanne
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl süren ve yaşam kalitesini bir hayli düşüren vajinal mantarı yendim.3 yıl boyunca fitil,probiyotik,sirke,karbonat,hindistan cevizi yağı,nioli yağı,iyot,sarmısak,prebiyotik turşu,genital hijyen balmı,oturma banyosu,kantaron yağı gibi olası çözüm yollarını denedim.Ama bana mısın demiyordu ve asla iyileşemiyordum.Sürekli araştırdım,makaleler okudum,doktorlara danıştım .Kadınlar Klubün de bir arkadaşın BORİK ASİTLE mantarı yendiğini okudum ve Borik Asit üzerine araştırma yapmaya başladım.Kadın doğum hekimime danıştım ve ben de bu yöntemi denedim. İnanır mısınız kökünü kazıdı.Aylardır o kadar rahatım ki anlatamam.Nasıl kullandığıma gelince internetten boş kapsül ve toz borik asit aldım.Kapsüllere borik asit doldurup vajinaya yerleştirdim.İlk kullanımda bile etkisini hissettim.3 gece kullanınca adete kadar mantar olmuyordu ancak adetten sonra yine başlıyordu.Pes etmedim.Her başladığında borik asitli fitili kullandım ve belli bir zaman sonra vajina floram tamamen normale döndü ve mantara veda ettim. Darısı başınıza(Not:Borik asiti ;Gebelik,gebelik şüphesi veya emzirme dönemlerinde kullanmayınız .AĞIZ YOLUYLA ALMAYINIZ!)
Son düzenleme: