- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Kizlar ben mantardan supeleniuprum yani butun belirriler ondan yana iliskide yanma kasinti akinti .. ben kadin doguma gitcem gitcegim gun yumurtlama donemimden 10 sonra doktor nasil muane eder kan testi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttanmi muane eder lutfen yardim ediinn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben mantardan supeleniuprum yani butun belirriler ondan yana iliskide yanma kasinti akinti .. ben kadin doguma gitcem gitcegim gun yumurtlama donemimden 10 sonra doktor nasil muane eder kan testi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttanmi muane eder lutfen yardim ediinn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Allaha sukur hic mantar olmadim ama bencede alttan muayene eder. Ve smear alabilir ne tur bir mantar oldugunu ogrenmek icin. Hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu olur genelde onuda idrardan bakiyorlar zaten.
belırtılerı soyleyıp muayene olmak ıstemedıgınızı soylersenız ılac yazacaktır
Geçmiş olsun, umarım mantar değildir.
Alttan muayene ediyor doktor, zaten muayene ettiği anda eğer mantar varsa, direk teşhisi koyuyor kan tahlili vs gerektiren bir durum değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
Allaha sukur hic mantar olmadim ama bencede alttan muayene eder. Ve smear alabilir ne tur bir mantar oldugunu ogrenmek icin. Hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu olur genelde onuda idrardan bakiyorlar zaten.
Smear nedir cnim hic duymadim daa
Smear nedir cnim hic duymadim daa
numune diyim yani. Cubugun ucunda pamuk oluyor oraya degiriyor sonra onu laboratuvarda bakiyorlar zararli bir mantar turu mu diye.
Cok saol cevabin icin ole dicem aetik ben istemiyorum muane olmayi hic olmadim cekiiniyorum
hamılemısın suan ?
Hayir canim
tmm canım o zaman muayene etmez bence
yukarda bı arkadas smear testı fılan demıste hamılesınde benmı yanlıs okudum dedım =)
Yok yaa nerdeee :) ins. Tutmustur ama adetime daha cok varr :)
ınsallah =) ılk cocukmu olacak canım
alttan bakmadan da anlayabiliyolar anlatınca mantarı ben hiç o şekilde muayne olmadım ben anlattım dr reçete yazdı
Saol canim icim rahatladi ins ilac kullandiktan sonra gecer gecmez doye korkuyorum artik bikrim yanmadan kasintidan
Evet canim olursa ins. Ilk olcak ve ben cok istiyom inan gunlar gecmek bilmiyoo sen peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?