• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar'a alttanmi muane ediliyo..

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Kizlar ben mantardan supeleniuprum yani butun belirriler ondan yana iliskide yanma kasinti akinti .. ben kadin doguma gitcem gitcegim gun yumurtlama donemimden 10 sonra doktor nasil muane eder kan testi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttanmi muane eder lutfen yardim ediinn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belırtılerı soyleyıp muayene olmak ıstemedıgınızı soylersenız ılac yazacaktır

Kizlar ben mantardan supeleniuprum yani butun belirriler ondan yana iliskide yanma kasinti akinti .. ben kadin doguma gitcem gitcegim gun yumurtlama donemimden 10 sonra doktor nasil muane eder kan testi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttanmi muane eder lutfen yardim ediinn...

Geçmiş olsun, umarım mantar değildir.
Alttan muayene ediyor doktor, zaten muayene ettiği anda eğer mantar varsa, direk teşhisi koyuyor kan tahlili vs gerektiren bir durum değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU

Allaha sukur hic mantar olmadim ama bencede alttan muayene eder. Ve smear alabilir ne tur bir mantar oldugunu ogrenmek icin. Hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu olur genelde onuda idrardan bakiyorlar zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU

Allaha sukur hic mantar olmadim ama bencede alttan muayene eder. Ve smear alabilir ne tur bir mantar oldugunu ogrenmek icin. Hamilelerde idrar yollari enfeksiyonu olur genelde onuda idrardan bakiyorlar zaten.

Smear nedir cnim hic duymadim daa

Cok saol cevabin icin ole dicem aetik ben istemiyorum muane olmayi hic olmadim cekiiniyorum

tatlım zaten doktor mantarı bakarak muayene etmezkı bn bıkac kere gıttım kasıntı sarı sarı akıntılar olmustu doktora soyledım ılac yazdı gonderdı gectı hemen ,

Hayir canim

tmm canım o zaman muayene etmez bence
yukarda bı arkadas smear testı fılan demıste hamılesınde benmı yanlıs okudum dedım =)

alttan bakmadan da anlayabiliyolar anlatınca mantarı ben hiç o şekilde muayne olmadım ben anlattım dr reçete yazdı

alttan bakmadan da anlayabiliyolar anlatınca mantarı ben hiç o şekilde muayne olmadım ben anlattım dr reçete yazdı

Saol canim icim rahatladi ins ilac kullandiktan sonra gecer gecmez doye korkuyorum artik bikrim yanmadan kasintidan

Saol canim icim rahatladi ins ilac kullandiktan sonra gecer gecmez doye korkuyorum artik bikrim yanmadan kasintidan

geçmiş olsun canım ne demek:16:
ama ben bakireyim evli olunca direk alttan muayne ediliyo istemediğini söylersin canım bakmadan da anlıyolar şart değil

Evet canim olursa ins. Ilk olcak ve ben cok istiyom inan gunlar gecmek bilmiyoo sen peki ?

ben evlı degılım suan canım ,
ama kaybettım bebegımı keske dogabılseydı

Back