• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal mantar

betulcevahir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
173
41
38
Bayanlar ben pisik oldum derken meğer mantar olmusum.. Boyle kenarlarda deri değişimi gibi bisey oluyor .. Agdaya gittim mahvoldu kanadi hep orda öğrendim zaten mantar olduğunu.. Nasil geçer bu mantar tedavisi nasildir tekrar edermi bilgisi olan var mi

canım bır ılacı var hap ve krem annem kullanmıstı ılk kullanımda kurtulmustu
ıslak kalırsa ıyı kurulanmassan banyodan sonra bıle olurmus bılgın olsun

Bence en iyisi dk. Gitmelisin canim krem verir zaten birazda temuzligine dikkat edersen umarim kurtulmis olursun

Bayanlar ben pisik oldum derken meğer mantar olmusum.. Boyle kenarlarda deri değişimi gibi bisey oluyor .. Agdaya gittim mahvoldu kanadi hep orda öğrendim zaten mantar olduğunu.. Nasil geçer bu mantar tedavisi nasildir tekrar edermi bilgisi olan var mi
cnm evliysen tek ve net çaresi fitil inan bnde çok kötü durumdaydm sadece bir fitil kullandım ve kremini birde iç çamaşırlarını yıkadıktan snra ütüle geçer o çok kötü birşey bnde çok çektim

Çok geçmiş olsun bende ne çektim en iyi ben anlarim Dr fitil ve krem verdi bide bol bol su iç çok işe yarıyor :(

Ayyy ben yillarca cektim mantar illetinden. Hic bekleme yerlesmeden git doktora. Gunluk pedler,pedlerde tetikliyor. 2-3 saatte bir temiz dahi olsa değiştir. Bacak bacak ustune atma ya da diz ustu oturup o bölgeyi sıkıştırma. Mantar mikrobu sıcagi sever kat kat giyinme üremesin. Bunlar doktorumun söyledikleri. Fitil,krem kullandim soylediklerine uydum gecti. Cok baharatli,acili seylerde kasintiyi cogaltiyor. Gecmis olsun :)

bnde de oldu maf oldum kasıntıdan bıde rahım ıcın mantarı olmusum karsıntısı fena ya:( fıtıl kullandım cok ıyı geldı 2 gune bıseyım kalmadı..
mantar bır kere cıkmıssa devamlı olurmus doktor dedı....

elma sırkelı suyla yıka kaynamıs ılımış su olsun tabı doktora gırene kadar doktor ılac falan verır bendede vardı ama içerdeydı gectı şimdi fitille. Geçmiş olsun

Vajinal mantar enfeksiyonunun gelişiminde sıcaklık ve nem önemlidir. Bunun dışında Mantar oluşmaması için probiyotik takviyesi alınması gerekiyor. Probiyotikler bu hastalığın ve bir sürü hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Nereden mi biliyorum.geçenlerde nette araştırma yaparken buldum.

Back