• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Mantar

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
Arkadaşlar merhaba. Benim vajinamda mantar var ve hem hap hem krem kullanıyorum. Ancak bunun dışında sizin yaptığınız farklı yöntemler var mı? Ben elma sirkesini okudum bir yerde ve bu akşam ilk defa denedim. Aranızda elma sirkesini deneyen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

cnm ben çok bitkisel kürler denedim elma sirkeside dahil geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor hiç böyle şeylerle uğraşma ilaç tedavisi ol ben onu dene bunu dene flora falan kalmadı bende en son dayanamadım doktora gittim doktor bana çok ağır ilaçlar verdi geçmezse 1 tedavi daha uygulıcam dedi düşün artık sakın orana sirkeymiş mirkeymiş bişey sürme ben sudan bile korkar oldum geçmiş olsun

cnm ben çok bitkisel kürler denedim elma sirkeside dahil geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor hiç böyle şeylerle uğraşma ilaç tedavisi ol ben onu dene bunu dene flora falan kalmadı bende en son dayanamadım doktora gittim doktor bana çok ağır ilaçlar verdi geçmezse 1 tedavi daha uygulıcam dedi düşün artık sakın orana sirkeymiş mirkeymiş bişey sürme ben sudan bile korkar oldum geçmiş olsun

Bunu yazdığın çok iyi oldu canım çok teşekkür ederim uyardığın için sanada geçmiş olsun

Kizlar bende dun gittim doktora ama ben bikac gun hafif kasinti olunca soyle esi ayip ayna tutup baktim cok az ve iceri dogru beyaz kokusuz kati akinti vardi gorunce hic beklemedim domtor krem fitil ve yikama jeli verdi birde fitilden sonra yine hazneye kullanilacak probiyotik bi bagisiklik destetkleyici fitil verdi tedaviyi tamamlayici dedi yanliz soyle bi durum var ben fitili atana kadar kasintim cok hafifti hatta nerdeyse hic kasimadan durabiliodum ama fitili attim yattim gece gelde uyu bu nasil bi kasinti sabah kalktigimdada vajinam sismis sertlesmisti kasintida cabasi fitildenmi acaba?

yakaşık 9 aydır bende rahatsızdım fitil,ik tane bir haftalık antibiyotik verdi doktor çok şükür kurtuldum kaşıntıdan yanmadan

Back