Tatlım 2 yıldır evliyim ve evliliğimin ilk yılı şu mantar yüzünden kabusa dönüştü ilaçlar antibiyotikler çok şükür artık yok en son çözümü sirkede buldum. Duşa kabinimde sirke duruyo her duşta sirkeyi kullanıyorum çok şükür artık iyiyim :)
Epeydir yoktum,cevap veren herkese teşekkür ediyorum.Bir sitede okuduğum çok basit tarifle ayylardır muzdarip olduğum vajinal mantarı bitirdim. Bir kaşık bal ve üzerine az bir sızma zeytinyağı koyup karıştırarak sabah akşam sürdüm, iki günde iyileşti.Her ihtimale karşı bir kaç gün devam ettim.Artık yine tekrarlarsa hemen bu yöntemi uygularım.
Merhaba, Yogurdu nasil kullandiniz?Bende tam olarak mantarmı olmuştu bilmiyorum ama dayanılmaz bir kaşıntı kızarıklık idrarda yanma ve koku olabiliyordu haftalarca ugraştım doktorada zamansızlıktan çalıştıgım için gidemedim sonra belli bir aralıkta kaynar suya sirke döktüm ve buharıyla tedavi oldum yogurtta kullandım inanın bir haftada güzel temizlige önem vererekte geçti mantar olduguna emin degilim mikropta kapmış olabilirim ama bir deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?