Vajinal mantar?

siyahibirbayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
3
0
1
24
Öncelikle merhaba yaklaşık 2 hafta olacak bu işler şeyle uğraşıyorum. Cinsel ilişkim oldu sonrasında dişim için antibiyotik kullanmam gerekiyordu o esnada Vajinal kaşıntım başladı doktora gittiğimde mantar dedi. İlk sağlık ocağına gittim flucan hap ve travazol krem verdi sonra trosy krem verdi. Bir kaç gün sonra kadın hastalıklarına gittim antibiyotik ve fitil verdi ama ben fitil kullanmaya korktuğum için onu kullanamadım. Rahatsızlığım hala devam ediyor bunun başka çözümü yok mudur nasıl geçecek bu bilen var mı gerçekten kafayı yiyeceğim artık psikolojimi aşırı derecede bozdu

Fitil en iyi çözüm bazı fitillerde hele 1 tanesi bile çözüyor sorunu korkmayın kullanmaktan. Bir de antibiyotik zaten vajina florasını bozar muhtemelen antibiyotik kullandığınız için oldu bir süre kendi haline bırakınca da yararlı bakteriler üretince mantar semptomları azalıyor

Doktorun bu kaşıntı için verdiği antibiyotiği de kullanmamalıyım o zaman. Şuan reglim bir kaç güne biter sanırım ama fitili kullanmaya cesaretim yok biraz da

Hayır onu kullanın tabi ki. Regliyken fitil kullanamazsınız da regliden sonra kullanın temizlenirsiniz birçok kadının başına geliyor

Hayır onu kullanın tabi ki. Regliyken fitil kullanamazsınız da regliden sonra kullanın temizlenirsiniz birçok kadının başına geliyor
Peki bu fitil kesin çözüm mü bitiriyor mu tamamen siz yaşadınız mı böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…