• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinal mantar

aylinm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
1
0
1
32
herkese merhaba
7 aydır vajinal mantarla uğraşıyorum. 2 farklı doktora gittim ama geçmiyor, psikolojim bozuldu artık. Lütfen size en iyi gelen şey neydi yazar mısınız. İlaç, krem herneyse. Psikolojim bitik durumda

Vallahi benim kuzenimde ayni sekildeydi. Itraspor diye bir ilaci epey kullanmisti. Simdi kokten cozuldu daha hic olmuyor. Ama ilacin dozunu kac kere kullanmaniz gerektigini doktorunuza danisin

Çamaşırlarınızı kesinlikle ütülemeden giymeyin evliyseniz eşinizinkini de ütüleyin mutlaka geçmiş olsun illet bir şey. Sirke çok kullandım maalesef pamuğa döküp siliyordum rahatlatıyordu çokça önerilmiyor ama kaşıntının önüne geçtim bu şekilde

herkese merhaba
7 aydır vajinal mantarla uğraşıyorum. 2 farklı doktora gittim ama geçmiyor, psikolojim bozuldu artık. Lütfen size en iyi gelen şey neydi yazar mısınız. İlaç, krem herneyse. Psikolojim bitik durumda
Bende 8 aydır yaşıyorum problemi kullanmadığım fitil mantar ilacı kalmadı. Kültür yapılmadi özel doktora gittim. Ben hiç bu kadar uzun surenini görmedim dedi 🤦‍♀️ herşey bir temizleme jeli kullanmamla başladı. En son boric acid içerikli bir fitil okudum burada iki defa adet döneminden sonra kullandım aslında herşey çok iyiydi. Hiçbir fitilin yapamadığını yapmıştı. Ama iki gün önce tekrat etti. Çok üzgünüm gerçekten kokulu ve kıvamlı bir akıntı. Tekrar kullanacagim fitili. Devlette n sıra aldim tekrar gideceğim. Ümidim kalmadı resmen. Çok zor birşey gerçekten. Bu ay yediğime içtiğime çok dikkat etmedim. Ondanmi tekrarlafi şekermi var diye düşünüyorum. Dahiliyeyede gorunecegim ayrica

Bende 8 aydır yaşıyorum problemi kullanmadığım fitil mantar ilacı kalmadı. Kültür yapılmadi özel doktora gittim. Ben hiç bu kadar uzun surenini görmedim dedi 🤦‍♀️ herşey bir temizleme jeli kullanmamla başladı. En son boric acid içerikli bir fitil okudum burada iki defa adet döneminden sonra kullandım aslında herşey çok iyiydi. Hiçbir fitilin yapamadığını yapmıştı. Ama iki gün önce tekrat etti. Çok üzgünüm gerçekten kokulu ve kıvamlı bir akıntı. Tekrar kullanacagim fitili. Devlette n sıra aldim tekrar gideceğim. Ümidim kalmadı resmen. Çok zor birşey gerçekten. Bu ay yediğime içtiğime çok dikkat etmedim. Ondanmi tekrarlafi şekermi var diye düşünüyorum. Dahiliyeyede gorunecegim ayrica
Ayrıca boric acid içerikli fitil lattawindi yardımcı olabilirsem

Ayrıca boric acid içerikli fitil lattawin
herkese merhaba
Evet bende lattawin kullandım bir yıl kullandıgım tüm ilaclar sonucunda sadece bu fitil geçirdi cok şükür doktor ilk ay adetten sonra 10 kere diger aylar adetten sonra 5 gün kullan dedi 4 ay olacak hala kullanıyorum 6 ay devam et demisti ilk aydan beri gecti yinede kullanıyorum haftada bir zolax iciyorum ama ilacı daha öncede kullanmıştım bir ise yaramamıstı büyük ihtimalle geciren sey fitil oldu inşallah en kısa zamanda gecer

Back