Yaklaşık 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.. Geçtiğimiz haftalarda vajinal enfeksiyon olduğunu öğrendim. İnanılmaz bir kaşıntı ağrı ve şişlik var. Antibiyotik, krem ve fitil kullandım ama geçmedi. Şişi indi sadece.. Daha önce bir kere daha olmuştu ama ilaçlarla geçmişti. Şuan ki durum inanılmaz zor. Durumu yaşayan var mı? En hızlı çözüm nedir?
Bizde o an kendi yaptığım yoğurt vardı onu sürmüştüm ama olmasaydı hazır yoğurt ile de denerdim yani. Bence işe yarar yinede. Gerçekten mucize gibi bir şeydi. Krem, ilaç ve fitil üçlüsü ile kullanıyordum yoğurdu.Ev yapımı yoğurt mu peki, marketten alınan da işe yarıyor mu?
İleride tekrar çıkacak olan sorunları ve şimdiki sorununuzu geçirmek adına , kokulu tuvalet kağıdı vs kullanmayın ,tuvalet bloğu asla kullanmayın ,çamaşır suyunu da iyice akıtın... bunlar çok önemliYaklaşık 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.. Geçtiğimiz haftalarda vajinal enfeksiyon olduğunu öğrendim. İnanılmaz bir kaşıntı ağrı ve şişlik var. Antibiyotik, krem ve fitil kullandım ama geçmedi. Şişi indi sadece.. Daha önce bir kere daha olmuştu ama ilaçlarla geçmişti. Şuan ki durum inanılmaz zor. Durumu yaşayan var mı? En hızlı çözüm nedir?
Kesinlikle kolonya sürme. O tahrişe yol açar. Eğer mümkünse altında hiçbirşey olmadan dolaş evde Orası kuru kalsın. Bende yeni yeni atlatıyorum gerçekten çok zor.kızlar benede var gündüz değil gece fena kaşınıyor kolonya ürüyorum sonra uykumda yine başlıyor
Doktora gitmeden önce daha önce de olduğu için kendim kullanmıştım ama şişlik ten dolayı itemedim içeri. Daha sonra doktor verdi öyle kullandım yine bir işe yaramadı. Sonra kendim tekrar aldım ve şuan geçti gibi ama arada kaşıntı oluyor.Ben daha yeni iglestim 1 buçuk ay çektim bu illeti inan burnumdan geldi yuruyemiyodum oturamiyordum kaşıntısı için yaptığım tek şey ılık su oldu hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonunu bir arada gecirdim fitil ve antibiyotik kullandım geçti fitili ben 1 gün ara ile kullandım sislikten dolayı ne zamandır kullanıyorsun fitili
Umarım biran önce geçer.. Ve de umarım çok güzel bir sonuç alırsınız. Bebeğiniz hayırla kucağınıza gelir inşallah. Benim de tüplerim bağlandı bundan sonra ki süreç bende de tüp bebek. Umarım hayırlısı olur. Bu sıkıntının psikolojik olduğunu da düşünüyorum ben. Kendinizi çok yıpratmayın ve orayı düşünmemeye çalışın.Ben hayatımda ilk defa mantar oldum ve o da tüp bebek transferimden 2 gün öncesine denk geldi. Transfer öncesi doktoruma anlattım ben muayene edicem, görürüm dedi ve mantar olmuşum
O anda bir şeyler sürdü, temizledi ve transferi öyle yaptı. Napıcaz ilaç verecek misiniz dediğimde kendi kendine geçecek dedi ama o an çok kötü oldum 2 gündür neler çekiyordum bir de bu süreçte onunla mı uğraşacaktım derkeeen ilk gün kaşıntım hafiflemişti ve ertesi gün tüm belirtiler ortadan kalktı. Şu anda tüp bebek bekleme sürecinde olduğumdan muayene olmadım ama 1 hafta geçti kaşıntım yok
zaten engelliyim kolonya rahatlatıyor gece kaşınmasa keşkeKesinlikle kolonya sürme. O tahrişe yol açar. Eğer mümkünse altında hiçbirşey olmadan dolaş evde Orası kuru kalsın. Bende yeni yeni atlatıyorum gerçekten çok zor.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimUmarım biran önce geçer.. Ve de umarım çok güzel bir sonuç alırsınız. Bebeğiniz hayırla kucağınıza gelir inşallah. Benim de tüplerim bağlandı bundan sonra ki süreç bende de tüp bebek. Umarım hayırlısı olur. Bu sıkıntının psikolojik olduğunu da düşünüyorum ben. Kendinizi çok yıpratmayın ve orayı düşünmemeye çalışın.
Tüm tuvelet ihtiyacınız da orayı ılık suyla yıkayıp kurulayın bu çok rahatlatıcı oluyor.
Doktor fluzamed ve 3 kutu gyno lomexin vermişti. Geçti benim. Yaşamayan bilmez çok kötü bir durum. Allah düşmanımın başına vermesin. Kaşı kaşı ölmüştüm. Bir de kol değil bacak değil. Milletin içinde daha çok kaşınırYaklaşık 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.. Geçtiğimiz haftalarda vajinal enfeksiyon olduğunu öğrendim. İnanılmaz bir kaşıntı ağrı ve şişlik var. Antibiyotik, krem ve fitil kullandım ama geçmedi. Şişi indi sadece.. Daha önce bir kere daha olmuştu ama ilaçlarla geçmişti. Şuan ki durum inanılmaz zor. Durumu yaşayan var mı? En hızlı çözüm nedir?
Şöyle söyleyeyim, konuyu açtığım tarihe bakın. Oraya yazdığım tarihten daha önceki günlerde başlamıştı ve şu zaman oldu hâlâ sürüyor. İlaç fitil krem hepsini kullandım defalarca. İç çamaşırı mı günde 2 bazen 3 kez değiştiriyorum. Ve her tuvalet ihtiyacı sonrasında ılık suyla temizleniyorum. Ama yok. Bu illet geçmiyor. Eskisi kadar da kalmadı çok şükür ama hâlâ devam ediyor malesef.İyi akşamlar
Benimde hafif yanma var 3 gün fitil kullandım gecti , tekrar başladı. Şimdi exgyn fitil kullandım 5 gece ıkı gun ara verince baslıcagını hissetim bugun tekrar taktım. Sadece hafıf yanma hissetim ilk başkangıcta ayaklarıma üşüme giriyordu gece ısınınca gecıyordu. Şimdide pek ilerlemiş değil hafif seyrediyor ama neden bitmiyor cözemedım. Gectı dıye bugun dr randevumuda ıptal ettım.
Bende çok teşekkür ederim. İnşallah hayat bundan sonra tüm güzelliklerini bizler için sunar. Ve bekleme süreniz sevinçle sonuçlanır inşallah. Ve evet inanılmaz bir dönem. Onu yeneceğime inanıyorum ama bakalım hayırlısıİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimUmarım bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza almak size ve bana nasip olur Bekleme sürecinde olduğum için çok heyecanlıyım şu aralar Haklısınız psikolojik olabilir. Benim şu anda geçti, umuyorum ki bir daha hiç olmaz. Çünkü kaşıntısı, akıntısı ve şişliği gerçekten de hayat kalitesini düşürüyor İnşallah sizinde bir an önce tamamen geçer
Merhaba eger dediğiniz mantarsa doktora danışın ve iyi sayfalardan araştırma yapın,kolonya sürmek gibi şeyler yazıyor meğerse yanlışmış onlar o yüzden araştırmakta sormakta fayda var.Bende de var şuan mantar.travazol krem kullanıyorum,probiyotik almak çok önemliymiş,kefir ve yoğurt bolca öneriyorlar,sarımsakta yemek faydalı anladığım.ben kadın doktora sordum,yoğurdu vajinaya sürebileceğimi söyledi fakat doğal yoğurt olmalı.Çünkü mantarı arttıran şeylerden biri şekermiş aklınızda bulunsun.Market yoğurtları da şeker içerebiliyormuş sonuçta hazır şeyler ve mantarı daha da arttırabilirmiş,hiç sürmeyin market yoğurtlarını yani.bir de ibrahim saraçoğlu vajinal mantar için aynı safa bitkisini kaynatıp içine oturuyorum Allah’ımın izniyle fayda görüyorum sanki tavsiye ederim.Çok antibiyotik kullanımı da vajinadaki yararlı bakterileri öldürdüğü için mantara sebebiyet veriyormuş.hem doktor tedavisi hem internetten iyi araştırıp doğal yollarla desteklemek gerekiyor.Allah’ım iyilik şifa versin amin.Tüm iyileşme sürecinde olanlara da maşAllah diyorum,nazar değmesin hiçbirkimseyeYaklaşık 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum.. Geçtiğimiz haftalarda vajinal enfeksiyon olduğunu öğrendim. İnanılmaz bir kaşıntı ağrı ve şişlik var. Antibiyotik, krem ve fitil kullandım ama geçmedi. Şişi indi sadece.. Daha önce bir kere daha olmuştu ama ilaçlarla geçmişti. Şuan ki durum inanılmaz zor. Durumu yaşayan var mı? En hızlı çözüm nedir?
Merhaba eger dediğiniz mantarsa doktora danışın ve iyi sayfalardan araştırma yapın,kolonya sürmek gibi şeyler yazıyor meğerse yanlışmış onlar o yüzden araştırmakta sormakta fayda var.Bende de var şuan mantar.travazol krem kullanıyorum,probiyotik almak çok önemliymiş,kefir ve yoğurt bolca öneriyorlar,sarımsakta yemek faydalı anladığım.ben kadın doktora sordum,yoğurdu vajinaya sürebileceğimi söyledi fakat doğal yoğurt olmalı.Çünkü mantarı arttıran şeylerden biri şekermiş aklınızda bulunsun.Market yoğurtları da şeker içerebiliyormuş sonuçta hazır şeyler ve iyice arttırabilir mantarı,hiç sürmeyin market yoğurtlarını yani.bir de ibrahim saraçoğlu vajinal mantar için aynı safa bitkisini kaynatıp içine oturuyorum Allah’ımın izniyle fayda görüyorum sanki tavsiye ederim.Çok antibiyotik kullanımı da vajinadaki yararlı bakterileri öldürdüğü için mantara sebebiyet veriyormuş.hem doktor tedavisi hem internetten iyi araştırıp doğal yollarla desteklemek gerekiyor.Allah’ım iyilik şifa versin amin.Tüm iyileşme sürecinde olanlara da maşAllah diyorum,nazar değmesin hiçbirkimseyeBen yoğurt sürmüştüm gerçekten çok iyi geliyor probiyotikler. İlk 5 dakika içinde inanılmaz derecede kaşıntınız artabilir. Sakin olun. Kaşıntı geçtikten sonra inanılmaz rahatlıyor. Günde iki kez sürerseniz günü sorunsuz çıkarıyorsunuz.