• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNAL MANTAR YARDIMM

bbbbsseeee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
55
34
8
34
Merhaba ben 5 gün önce tam olarak ilk cinsel ilişkimi prezervatifle korunarak yaşadım fakat ilişkiden sonraki gün vajinamda kaşıntı ve akıntı olmaya başladı. İç çamaşırımda süt kesiği gibi oluyor bu vajinal mantar olabilir mi? yoksa tahriş vb. şeyler buna sebep olabiliyor mu? Bir sorum daha var 3 hafta önce sürtünerek bir ilişki yaşadım ki yine korunarak fakat çok takıntılı oldugum için üzerine ella kullandım bununla ilgili olabilir mi? İnternette bir dünya şey yazıyor gebelik vs. diye ki ilk ilişkimden sonra regl oldugum halde fazlaca stres ve gerginlik yaşamaktayım yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Merhaba ben 5 gün önce tam olarak ilk cinsel ilişkimi prezervatifle korunarak yaşadım fakat ilişkiden sonraki gün vajinamda kaşıntı ve akıntı olmaya başladı. İç çamaşırımda süt kesiği gibi oluyor bu vajinal mantar olabilir mi? yoksa tahriş vb. şeyler buna sebep olabiliyor mu? Bir sorum daha var 3 hafta önce sürtünerek bir ilişki yaşadım ki yine korunarak fakat çok takıntılı oldugum için üzerine ella kullandım bununla ilgili olabilir mi? İnternette bir dünya şey yazıyor gebelik vs. diye ki ilk ilişkimden sonra regl oldugum halde fazlaca stres ve gerginlik yaşamaktayım yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
Vajina içini yıkadın mi ? Ondan olmuş olabilir. Günlük ped peçete gibj şeyler koyuyorsan taharet aldıktan sonra iyice kurulamiyosan mantar durumu yaşarsın .

Vajina içini yıkadın mi ? Ondan olmuş olabilir. Günlük ped peçete gibj şeyler koyuyorsan taharet aldıktan sonra iyice kurulamiyosan mantar durumu yaşarsın .
Yok içini yıkamadım aslında ama neden anlamadım bazı kadınlarda prezervatif de alerji yapabiliyormuş ondan mı acaba diye düşüyorum travazol kullanıyorum 2 gündür işe yarar mı bilmem:(

Yok içini yıkamadım aslında ama neden anlamadım bazı kadınlarda prezervatif de alerji yapabiliyormuş ondan mı acaba diye düşüyorum travazol kullanıyorum 2 gündür işe yarar mı bilmem:KK43:
Yani bende sürekli oluyordu mantar bu kadar endişelenme. Bir doktora git durumu anlat ilaç versin rahatla niye kendini gerdin böyle.

Gebelikle alakası yoktur büyük ihtimal.sut kesiği gibi dediğinize gorede mantardır doktor fitil yazar gidin

Back