Merhaba öncelikle geçmiş olsun mantar olma olasılığı fazla kaşıntı akıntı ve koku faktöründen.. Bende ara ara uzun süreli sürekli malesef mantar oluyorum ve gercekten bulaştımı ara ara gecıyor ama en son gecen aylarda uzun süre yaşayıp hayatı zindan etmişti ..
Doktora gittim ve bana antibiyotik tedavisi uyguladı her hafta aynı gunler olmak uzere 2 gun kullandım ve yaklasık 6-7 ay kullandım bitse bile devam et dedi bi 2-3 ay daha bundan once hep kremler kullandım mantar ve kaşıntı icin ama gecici rahatlattı sonra tekrar basladı fıtıl aldım ama fitl beni daha da kotu yaptı ki dogru duzgun kullanamadımda hep cikti fitil kaşıntıdan kanamam oluyordu artık ve su dahi değdiremiyordum umarım sen o raddeye kadar gelmezsın doktorumun bana ozellıkle dedigi ve surekli olmamdaki etkenlerden şunları yap yapma dedi.. öncelikle ic camasırında yumuşatıcı kullanma dedi, kokulu tuvalet kagıdından uzak dur , şampuan duş jeli vs gibi seyleri o bolgeden uzak tut dedi degdırme bıle dedi sadece ılık su , onun haricinde ben sulandırılmış sırke ile tuvaletten sonra yıkadım , onceden cok dar camasır giyerken doktorum dedi ki bol seyler giy hatta geceleri camasır giyme bıle dedi hava alması gerek cunkü ve dikkat et ozellıkle terlediginde daha da artıyor kaşınman , yogurt tüket bol bol ve su ve bende jiletle alıyordum jiletin acaip etkisi oluyor bi sure sadece kısaltma makınesıyle kısalt jiletleme dedi ve bu sekılde antıbıyotikle şükürler olsun ki kurtuldum.. umarım faydam olur