Vajinal mantar ve sonrası lütfen bakın

Steny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
96
42
3
arkadaşlar merhaba ben vajinal mantar oldum daha doğrusu ilk başta yanma ve hassasiyet oldu sonra aynayla baktığımda küçük küçük beyaz tortular vajina içine doğru artıyordu ve kaşıntıda başlamıştı doktora gittim fitil ve krem verdi 5 6 gündür kullandım zaten fitilim 2 taneydi 3 gün arayla olandan bu süre zarfında da eşimle ilişkiye girmedim zararı olmasın diye şimdi kaşıntım yanmam ve hassaiyetim yok o beyaz tortularda yok ama aşırı yoğun akıntım var bembeyaz baya koyu kıvamlı bu mantarın devam ettiğini mi gösteriyor ne zaman geçer ekstra bişey yapmalımıyım başından geçenlerden yardım bekliyorumm

Canim iltihabi atiyo olabilirsn yada yumurtlama akintisi olabilir gunlerindeysen.

Canim iltihabi atiyo olabilirsn yada yumurtlama akintisi olabilir gunlerindeysen.
Yumurtlama zamanım geçti diye tahmin ediyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım uzun süre ped kullandım o yüzden mantar olabildiğimi söyledi doktor kaşıntım filan kalmadı ama emin olamıyorum mantar bittimi diye

Yumurtlama zamanım geçti diye tahmin ediyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım uzun süre ped kullandım o yüzden mantar olabildiğimi söyledi doktor kaşıntım filan kalmadı ama emin olamıyorum mantar bittimi diye
Bende kimyasal gecirdim ve ondan sonraki ayda beyaz kivamli bi akintim olmustu sonra gecti kimyasaldan sonra duzen deisebiliyo canim yumurtlama gunude deisiyo.ama mantar gecmis gibi gorunuyo kasintin yoksa.uzun surerse doktora gorunursun.

Bende kimyasal gecirdim ve ondan sonraki ayda beyaz kivamli bi akintim olmustu sonra gecti kimyasaldan sonra duzen deisebiliyo canim yumurtlama gunude deisiyo.ama mantar gecmis gibi gorunuyo kasintin yoksa.uzun surerse doktora gorunursun.
Anladım canım çok teşekkürler

Fitiller içinide temizliye canım endişe etme aynısını yaşamıştım çok kötü zamanlardı :( nerden kaptınz mantarı

Fitiller içinide temizliye canım endişe etme aynısını yaşamıştım çok kötü zamanlardı :KK43: nerden kaptınz mantarı
Şimdi gördüm yorumunu .. eşten bulaşmış olabilir mi diyecektim eğer öyleyse eş le beraber tedavi olmak gerekir aksi halde tekrar tekrar mantar olursun .. mantarın geçmeden sakın ilişkiye girmeyin

Şimdi gördüm yorumunu .. eşten bulaşmış olabilir mi diyecektim eğer öyleyse eş le beraber tedavi olmak gerekir aksi halde tekrar tekrar mantar olursun .. mantarın geçmeden sakın ilişkiye girmeyin
Eşten kaptığımı sanmıyorum canım kimyasal gebelik geçirdim kanamam uzun sürdü ped kullanımından dolayı olabilir dedi doktorum aslında kaşıntı geçmişti ama bugün yine az az vardı tam geçmedi sanırım eşimle birlikte olamıyorum zaten bitmesini bekliyorum tamamen bakalım sen ne yaptında kurtuldun

Eşten kaptığımı sanmıyorum canım kimyasal gebelik geçirdim kanamam uzun sürdü ped kullanımından dolayı olabilir dedi doktorum aslında kaşıntı geçmişti ama bugün yine az az vardı tam geçmedi sanırım eşimle birlikte olamıyorum zaten bitmesini bekliyorum tamamen bakalım sen ne yaptında kurtuldun
İlk başlarda krem kullanıp günü kurtardım sonra gynomıx diye bi fitil var gece yatarken onj kullandım 3 gün allaha şükür 1 yıldır hiç olmadı daha

Back