Arkadaşlar herkese selam. İlk önce bu vajinal mantar olayı gerçekten çok kötü bir durum 6-7 ay belki 8 olcak tam hatırlayamıyorum da kurtulamadığım bir durumdu. Cinsel yönden aktif olduğum halde başta 2 kere ağızdan alınan hap ilaçlardan doktora yazdırdım içtim fakat geçtikten hemen 1 hafta sonra falan tekrarlıyodu . İnternetten araştırayım reçetesiz vajinal mantar fitili alayım dedim eczacı kıza sordum hangisi en iyisi diye bana gynomax 200 gr verdi. Kullanılışı da 3 gece miş. Kullandım geçti ben gene 1-2 hafta sonra oldum yani bitmiyo yuva mı yapmış ne bitmiyodu. Kış olduğundan da termal tayt giyiyodum pantolonun altına mecbur iş yerinde çekmediğim çile kalmadı bu şey yüzünden sürekli wc. Sonra ben devamlı her ay oldukça aldım bu gynomax dan yaptım her seferinde bu sefer tekrarlamaz diyerekten yaptım ama gene tekrarladı yani düşününki ben gynomax ı 4 kere falan kullandım ama hep aynı sonuç geçiyor tekrarlıyor. En sonunda ben tabi devamlı araştırırken Gyno lomexin 600 gr görmüştüm ama almıyodum bi de 600 gr diyo ya daha etkilidir diye aldım . Harbiden daha etkiliymiş 6-7 aydır çektiğim eziyeti kesti tek kullanımda şu an 1 ay olcak üstünden regl de geçirdim tekrar etmedi İnşallah etmez de kuvvetli bi fitilmiş sadece uygulayışı diğerinden daha zor ama oluyor sonuçta benim rahatsızlığım çok kuvvetliydi sosyal hayatımı acayip etkiliyordu size tavsiyem ilk doktora danışın tabii ki ama çok kuvvetliyse rahatsızlığınız bence gyno lomexin 600 gr kullanın 3 gece arayla yapın ama doktorunuz sizin rahatsızlığınızın yoğunluğuna göre gün sayısını da değiştirebilir ben burdan yaşadığımı söylüyorum benim gibi olanlara da fikir olsun doktora gidemeyen kızlara özellikle okuyup baksınlar diye yazıyorum. İnşallah bu sıkıntıyı çekenler Şifa bulur .İyi günler