VAJİNAL MANTAR VE GENİTAL UÇUK OZON TEDAVİSİ

Bende kurtulamıyorum 8 ayda bu 3. Mantar fitil hap krem kullandım geçip tekrar başlıyo napicam hiç bilmiyorum doğumdan sonra oldu :///
Detaylı bi kültür testi yaptırın sürekli tekrarlıyorsa altta yatan başka enfeksiyon olabilir. Hatta direk iyi bi laboratuvara gidin doktorlar oyalıyor ya da yanlış sonuç veriyorlar

Merhaba rahatsızlığınız geçti mi? Bilgilendirirseniz çok sevinirimbende 1,5 yıldır uğraşıyorum

2 aydır adetim başlamadan önce 1 adet mantar hapı içiyorum şimdilik tekrarlama yok hatta normal akıntı bile çok çok az bu şekilde işe yararsa devam edeceğim :)

merhaba. hangi hapi içiyorsunuz. bana flucan verildi (flukanazol etken maddesi) haftada 1 içeceksin 4 hafta sonra kontrole gel dedi. henüz 1 hafta oldu tmm kisa bi sure kabul ediyorum ama hiç gelişme olmadı. o yuzden ilaca devam etmesem mi diye düşünüyorum. çünkü mantar ilaçları sanirim öldürücü olabiliyormuş internette birkaç gazete sitesinde okumuştum

Merhaba aradan çok uzun zaman geçmiş. Acaba bilgilendirme yapar mısınız nasıl oldunuz hangi bakteri veya mantar çıktı? Hangi ilaç hangi tedavi? Şu an son durumunuz nedir? Çok mutlu olurum yazarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…