Cok su içmiştim ben gercekten faydasını da gördüm.Herkese merhaba lütfen beni vajinal mantardan kurtarın deli gibi kaşınıyorum hep tahriş oldum
Kusura bakmayın ama topak şeklinde akıntım oluyor ve çok kaşınıyorum. Sizler nasıl çözüm buldunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ablalariim
Öncelikle mutlaka doktora gitmen lazım asla ihmale gelmez çok çektirir yoksa iç çamaşırlarını ayrı yıka ve yumuşatıcı kullanma utule hepsini öyle giy ustunde ki mikropları öldürsün ve ayrıca şampuan sabun gibi şeyler sürme vajinana onlarda yapıyor sabun ve alkol icermeyen vajina yıkama sampuanlari var onlardan kullanHerkese merhaba lütfen beni vajinal mantardan kurtarın deli gibi kaşınıyorum hep tahriş oldum
Kusura bakmayın ama topak şeklinde akıntım oluyor ve çok kaşınıyorum. Sizler nasıl çözüm buldunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ablalariim
Ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim yap biraz pahalı gelebilir ama uzun süreli kullanım ve faydalı.Herkese merhaba lütfen beni vajinal mantardan kurtarın deli gibi kaşınıyorum hep tahriş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?