• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantarın bi görüntüsü olur mu?

idontknowidk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
23
0
1
27
Kızlar vajinal mantarın bi görüntüsü oluyor mu? İç dudaklarda mesela. Çünkü ben hpv olabilir diye doktora gittim o da değil sadece enfeksiyon var dedi. Bi şey sokarak da baktı aslında. Ama hov böyle değil dedi. Kalındığında aynadan baktım bi şey vardı. Sonra tekrar bakayım dedim hala var minicik. Aklım karıştı..

Kızlar vajinal mantarın bi görüntüsü oluyor mu? İç dudaklarda mesela. Çünkü ben hpv olabilir diye doktora gittim o da değil sadece enfeksiyon var dedi. Bi şey sokarak da baktı aslında. Ama hov böyle değil dedi. Kalındığında aynadan baktım bi şey vardı. Sonra tekrar bakayım dedim hala var minicik. Aklım karıştı..
Sulu değil fakat beyaz pamukçuk görüntüsü olabilir bende de vardı.

İçeride baloncuk gibi küçük pütürler var mı

tabıkı goruntusu oluyor.dr gırıp bakmasına bıle gerek yok aralayıp bakınca bıle gorur.ıc kısımda peynır kesıgı gıbı suruntuler olur.acıp bakınca cok net gorunuyor zaten.sut gıbı olan akıntı normaldır ya usutme yada regl zamanına yakın olan akıntıdır.mantar puturlu olur

tabıkı goruntusu oluyor.dr gırıp bakmasına bıle gerek yok aralayıp bakınca bıle gorur.ıc kısımda peynır kesıgı gıbı suruntuler olur.acıp bakınca cok net gorunuyor zaten.sut gıbı olan akıntı normaldır ya usutme yada regl zamanına yakın olan akıntıdır.mantar puturlu olur
İç dudaklarda da oluyor mu

İç dudaklarda da oluyor mu
Evet görünüyor acıp bakınca zaten manyarı dedıgım gıbı çok rahat görüyorsunuz. Sırkelı oturma banyoları yaptım günde üç kez ben. Ve candıda dıyetıne basladım hangisi ıyı geldı bılmıyorum ama şuan baya baya gectı gibi

Evet görünüyor acıp bakınca zaten manyarı dedıgım gıbı çok rahat görüyorsunuz. Sırkelı oturma banyoları yaptım günde üç kez ben. Ve candıda dıyetıne basladım hangisi ıyı geldı bılmıyorum ama şuan baya baya gectı gibi
Peynirimsi görüntüden bahsetmiyorum. Mesela böyle pütürler mi oluyor

Peynirimsi görüntüden bahsetmiyorum. Mesela böyle pütürler mi oluyor
Pü türler derken ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım. Mantar peynır kesıgı seklınde gelen akıntıdır buda ıcerı baktığınızda zaten görünür orda beyaz parçacıklar hâlinde

Ay nasıl yaptınız sirkeli su banyosunu ılık su mu soğuk su mu bende yapmak istiyorum da ne kadar koymam gerek baktım bulamadım

Umarım bendeki de öyle bir şeydir.. bana da fitil verdi de hala aynı. Haftaya prof dra gidicem bakalım ne dicek
Ya şöyle ben bekarım ilişkim vs olmadı iç dudakta bir sürü pütür pütür noktalar var aşırı küçük hpv vb bir şey değil bence vajinanın yapısı gibi ve bayadır ayrıca ona bir şey deniyordu

Back
X