Vajinal mantar mı bu ?

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
Sabahları inanılmaz kaşıntı ve yanma oluyor ama özellikle sabahları ayakta bile duramıyorum. Akşama doğru hafifliyor. Mantar mı bu bir de neden özellikle sabah oluyor anlamıyorum bunun hakkında bilgisi olan var mı? Bahane uydurduğunu sanıyorlar çünkü işe girmemek için ama toplu taşımada ayakta duramıyorum çok yanıyor ve kaşınıyor.

Sanırım bir sorun var sabah ya da akşam olmasını önemsemeden bence bir muayene olun çünkü bu tarz şeyler kendi kendine geçmez. Ben doğal yollarla kurtulmaya çalıştım ama baktım akıl kârı degil mutlaka tedavi istiyor hemen muayene oldum ilaç ile düzelttim

Tedavisi zor mu peki uzun mu

Ben merhem kullandım gittim hemen eczaneden aldım bir hafta demedi geçti boşu boşuna O çileyi çekmişim en son koparıp atasım geliyordu
Benim de geliyor aynı his merhemin adını hatırlıyor musunuz

Benim de geliyor aynı his meryemin adını hatırlıyor musunuz
Malesef canım int araştırmıştım ama sen benim gibi yapma belki başka bir problem vardır felan şimdi başına düzeltelim derken başka bir iş gelmesin

Öncelikle çok geçmiş olsun ve bence içinin rahat etmesi adına muhakkak doktora git muayene ol derim. Yanma ve kaşıntıdan kafayı yemiş biri olarak vakti zamanında bir sürü krem ve antibiyotik kullandım geçmedi tekrarladı. Sonra eczacı coresatinin yeşil renklisini önerdi, denize düşenin yılana sarıldığı gibi bir umutla aldım. İyi ki de almışım çok iyi geldi! Muhakkak dene derim.

Ben de gittim krem ilac kullandım tekrarladı mutlaka deneyeceğim bunu sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…