• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal mantar lütfen yardım

limon___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
7
0
36
İstanbul
Herkese merheba:)

Bir çok kadının başına gelen mantar benimde başıma geldi malesef koku ve kaşıntı yok sadece beyaz beynir kesiği akıntı ve batma vardı önce ezaneye gittim bana gynofit vajinal jel verdi 1 2 hafta sonra tekrarladı doktora gittim hafif mantar dendi tanıya candidiasis yazdı fluzole ve Gyno CANESTEN isimli bi ilaç verdi ama geçmedi bu defa farklı doktora gittim tanıya vajinit yazdı gynolomexın 600mg fitil verdi tırt gene olmadı smear testi aldı temiz çıktı zalain ve zolax 200mg 7 kapsül verildi. iç çamaşırım lekelenmiyodu ama gene hiiseediyodum aktığını sürekli doktora gidicek parada kalmadığı için bu illet şeyden çıldırdım ve ezaneye gittim bana neo penotran fortle 7 vajinal fitil verdi ve şu an iyi hissediyorum inşallah tekrarlamaz size danışıcağım arkadaşlar zolaxın son kapsülü bitirdikten sonra tekrarlamaması için flucan yada fluzole alıyım mı bi ıslaklık hissediyorum sanki yada kafayı yedim :/ görüşlerinizi bildirmenizi ister şimdiden teşekkür ederim.

canım benim şuan kullandıgımı kullanmıyorsun hiç brini yazmamışlar sana..
bende yeni oldum dur sana kremin adını veriyim..bende yanma oluyordu gecti o yanmalar..iyi geldi..

fitil kullanabilirim o sorun deil travakort verdi bide ezaneci bey sizin kullandığınız kremin adı neydi aynı belirtilermi var sizde de koku yada kaşıntı var mı?

cnm bende sadece yanma vardı..
sürekli vc ye gidiyordum..kaşıdıgımda çok rahatlıyordum..şimdi bişey yok şükür..
kremi söylicem sana mor çizgilimi o krem..adını tam hatırlamıyorum netten bakcm şimdi ok

bence tekrar doktora bir gidin ve ısrarla geçmediğini söyleyin..ayrıca eczacıdan daha önce kullanmadığınız krem,fitil vs tavsiye etmem..ilacı doktorunuz yazsın..bir de çok karıştırmışsınız,vajinanın ph dengesini tekrar tekrar bozmuş olabileceğiniz için geçmiyor olabilir..

Back