• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Mantar - İlişkide ağrı

Cerkezpsase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
134
144
103
Merhaba arkadaşlar
4 aylık evliyim, bu süreçte 3 defa çok yoğun şekilde vajinal enfeksiyon geçirdim. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı.. Antibiyotikler kremler fitiller.. Tabi bu süreçte doktorlar ilişki önermediği için evliliğimizin çoğu zamanı eşimle ayrı kaldık ve bu bizi çok yıprattı. Şuan doktora gittiğimde bende enfeksiyon görmediğini benim psikolojik olarak etkilendiğimi söylüyor fakat eşim içime boşaldığında dayanılmayacak şekilde yanmam oluyor. Boşalma olmadığında ağrım yok. Artık ilişkiden kaçar oldum ve eşimle aram açıldı. Bu enfeksiyon değilse nedir, yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun çok çaresizim..

Ilk defa boyle bir sey duyuyorum enfeksiyonlarla basi belada birisi olarak.

Sperm gelince yanma olmasi cok ilginc geldi . Bu arada iliskiden once esiniz kisisel temizligini yapiyor mu bana doktor surekli enfeksiyon oldugu icin eşin cok dikkat etsin dedi resmen yikanmadan yataga sokmuyorum korkudan. Çeken bilir akintim hic bitmez cok uzgunum gecmiyor.

Merhaba arkadaşlar
4 aylık evliyim, bu süreçte 3 defa çok yoğun şekilde vajinal enfeksiyon geçirdim. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı.. Antibiyotikler kremler fitiller.. Tabi bu süreçte doktorlar ilişki önermediği için evliliğimizin çoğu zamanı eşimle ayrı kaldık ve bu bizi çok yıprattı. Şuan doktora gittiğimde bende enfeksiyon görmediğini benim psikolojik olarak etkilendiğimi söylüyor fakat eşim içime boşaldığında dayanılmayacak şekilde yanmam oluyor. Boşalma olmadığında ağrım yok. Artık ilişkiden kaçar oldum ve eşimle aram açıldı. Bu enfeksiyon değilse nedir, yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun çok çaresizim..
merhaba canım bende bu durumu yaşayanlardan idrar yolu enfeksiyonu ve mantar...
kullanmadığım birşey kalmadı ve artık bu süreç beni yıprattı.
ilşkiye girmeye korkar oldum yine canım acıcak mı diye bir türlü geçmiyor kaşıntı yanma vs ne olacak bizim bu halimiz :(

Ilk defa boyle bir sey duyuyorum enfeksiyonlarla basi belada birisi olarak.

Sperm gelince yanma olmasi cok ilginc geldi . Bu arada iliskiden once esiniz kisisel temizligini yapiyor mu bana doktor surekli enfeksiyon oldugu icin eşin cok dikkat etsin dedi resmen yikanmadan yataga sokmuyorum korkudan. Çeken bilir akintim hic bitmez cok uzgunum gecmiyor.
Evet bi süre onu da yaptık. Ama eşim artık tamamen çökmüş durumda bu durumun düzeleceğinden umudunu kesti. Doktor alerji olabileceğini ve prezervatifsiz ilişkiye giremeyeceğimizi söyledi. Ömür boyu bu şekilde ne yapacağız, çocuk istediğimizde nasıl olacak bilmiyorum. Ağrı o kadar şiddetli ki 2-3 gün ara veriyoruz. Çok yıprandım

merhaba canım bende bu durumu yaşayanlardan idrar yolu enfeksiyonu ve mantar...
kullanmadığım birşey kalmadı ve artık bu süreç beni yıprattı.
ilşkiye girmeye korkar oldum yine canım acıcak mı diye bir türlü geçmiyor kaşıntı yanma vs ne olacak bizim bu halimiz :KK43:
Aynen öyle.. Asla odaklanamıyorum ağrı düşüncesiyle kafayı yiyeceğim.

Merhaba arkadaşlar
Ya ben neler yaşadım vajinal mantardan 😔 yaklaşık 2.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hep vajinal mantar var.. geçiyor gibi oluyor sonra cinsellik sonrası spermden sonra yine oluyor Ağrı acı.. artık seslenemiyorum acı çektiğim halde 😔😔 sperm alerjim olduğunu düşündüm ama çok alakası olmayabilir. Çünkü sperm içimizde kaldıkça orada nem olmaya devam ediyor buda mantarın çoğalmasına zemin hazırlıyor yok mu şu illetten kurtulan biri yardım etsin banadaa

Spiralim olduğu halde eşimin prezervatif kullanmasını istiyorum çünkü rahat edemiyorum. Kaşıntı kuruluk yanma vs bende de oluyor ilişki sonrası ama prezervatif kullanınca olmuyor. Geçen gece kayganlaştırıcı kullandım o da aynı etkiyi yaptı 😔
Hamilelik öncesi böyle bir durum yoktu sanırım yani hatırlamıyorum. İki gebeliğimde tek seferde oldu diyebilirim. Ama 2çocuk sonrası şu an spermlere karşı vajinamın hassasiyeti var sanırım

İlışki esnasinda ve sonrasinda eşim cok yanma hissetti. Adetten bigun once boyle dedi. Adetim bitti son gunun geceside iliski olmustu. Esim yine yanma hissetti. Sonra soyulma ve beyaz yaralar olusmus. Goremedim 😂 azicik ucundan bakiyim dedim cok kizdi. Bi caresine bak dedi. Bu ayin 11 inde soyledi bunu. Fitil kullandim. Ama bitmeden dis apsesi icin antibiyotige basladim. O da mantar yapio bana. Adam kaciyodu benden. Az once aska geldik yaptik yine yaniyorum diyo cildiricam. Bi mutlu edemiyorum. Bende yaniyorum ama alistim galiba yanmasam hayatimda bi gariplik hissedecegim. :) bi care var mi?

Merhabalar bir çözüm bulabildiniz mi bende mantar yok ama ilişki sırası acı ve yanma oluyor

Merhaba arkadaşlar
Ayni durumu şuan bende yaşıyorum. 1 yıllık evliyim. Doktorlar olsun eşim olsun gerçekten yandığına inandiramiyorum. Bende de bosaldiktan sonra vajinam şisiyor sanki, idrar yapamiyorum siddetli yaniyor. Bi müddet sanki içimde koca bir balonla geziyor gibi oluyorum. Bende fitiller antibiyotikler vs. kullandim ama care bulamadim. Aktardan bitkisel ilaçlar aldim onlari kullaniyorum insallah fayda eder. İşin garip tarafi yandığı icin vajinismus diyorlar ama yeterince ıslanmış ve iliskiye hazir oluyorum.ama değer degmez işte yanma başlıyor, ben kimseyi inandiramadim

Back