selam hanımlar. Bir haftadır mantar derdi ile uğraşıyorum. Gyno lomexin fitili bir kere kullandım ardından üç gün sonra ikinci fitili kullandım. Vajina ağzı için de bu fitilin kremini kullanıyorum. Bende kaşıntı hiç Yok ama beyaz beyaz pamulçuklar var ve ikinci fitille beraber sürekli bu pamukçuklar akıyor dışarı. Fitil temizlik mi yapıyor sizce yoksa bir işe yaramadı mı fitil. Bir kutu daha alıp kullansam mı . Kontrole daha 4 gün var canım çok sıkılıyor
Ben fitili kullandım. Tam geçmedi Zolax hap aldım. Üstüne bir de neo penotran kullandım. Ancak toparladımMerhaba aynı sıkıntı bende de oldu, gyno lomexin kullandım kaşıntı yanma yok sadece beyaz pamukçuklar var. SiZZe ne dedi doktor?
Bende yine başladi öyle sorun sinirlerimi bozuyor..sizde başka akıntį oldumu iç çamaşırda mantardan dolayı?Merhaba aynı sıkıntı bende de oldu, gyno lomexin kullandım kaşıntı yanma yok sadece beyaz pamukçuklar var. SiZZe ne dedi doktor?
Vajinal duş mu yoksa sadece yuzeyi mi? Hap fitil kremler farkli cesit kremler farkli cesit haplar hepsini denedim herbirinde tekrar ediyorElma sirkesiyle silebilirsin bende çok etkili olmuştu
Direkt te sürebiliesin pamukla da..bilmiyorum etki eder mi ama denemeni tavsiye ederimVajinal duş mu yoksa sadece yuzeyi mi? Hap fitil kremler farkli cesit kremler farkli cesit haplar hepsini denedim herbirinde tekrar ediyor( sirkeli su bu etkiden fazlasini yapabilir mi