Vajinal mantar için yardım :(

eylulcmre

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
9.830
32.154
selam hanımlar. Bir haftadır mantar derdi ile uğraşıyorum. Gyno lomexin fitili bir kere kullandım ardından üç gün sonra ikinci fitili kullandım. Vajina ağzı için de bu fitilin kremini kullanıyorum. Bende kaşıntı hiç Yok ama beyaz beyaz pamulçuklar var ve ikinci fitille beraber sürekli bu pamukçuklar akıyor dışarı. Fitil temizlik mi yapıyor sizce yoksa bir işe yaramadı mı fitil. Bir kutu daha alıp kullansam mı . Kontrole daha 4 gün var canım çok sıkılıyor

Bendede oluyordu beyaz parcalar tuvelete her gitdiyimde hatda sarı leke yoğun oluyordu..4 defa tedavi gördüm geçmedi sonda doktor bana krem bişey yazdı 3 günden bir kullandim azaldı üstündende soğan kürü yaptım qaliba geçti..adetim şu ama ama hakketen baya azaldi

Merhaba aynı sıkıntı bende de oldu, gyno lomexin kullandım kaşıntı yanma yok sadece beyaz pamukçuklar var. SiZZe ne dedi doktor?

Merhaba forumda vajinal ovulden bahsediliyor ama o ilacin turkiyeye artik gelmedigini ecz ogrendim alternatifi varmi (vajigyn ovul)

Elma sirkesiyle silebilirsin bende çok etkili olmuştu
Vajinal duş mu yoksa sadece yuzeyi mi? Hap fitil kremler farkli cesit kremler farkli cesit haplar hepsini denedim herbirinde tekrar ediyor ( sirkeli su bu etkiden fazlasini yapabilir mi

Merhaba, mantar sorununu hepimiz yaşıyoruz ve gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Birkaç ay önce ablamın uzun süreden beri devam eden şikayetleri için kullanmaya başladığı bir ürün vardı. Ürünü kullandıktan sonra benimle yaptığı paylaşımı sizinle de paylaşmak istedim. Umarım faydası olur...
*
Candida mukusun oldugu her yerde varmis. Candidanin miktarini arttirmasi yan urun olan asetaldehit miktarinin artmasina yol aciyormus bu da bazi sikayetlere sebebiyet veriyormus. DuobalaceBV'yi kullandıktan sonra;

Kronik yorgunluk azaldi eskisi kadar yorgun kalkmiyorum yataktan.

Idrar kacirma bitti.

Kulaklarimin ici kupkuruydu. Iki gunde bir temizlesemde icinden pul pul kirler patir dokuluyordu. Artik bitti. Simdi kulaklarimin ici nemli ve temiz.

Vaginal kuruluk yuzunden camasirima surtunmeden dolayi yururken bile canim yaniyordu. Bitti.

Regl donemim cok agrili geciyordu. Son periyotta neredeyse agriyi hissetmedim desem yeridir.

Ev yogurdu bile yesem ishal yapiyordu. Bitti.

Dislerimi fircalarken dis etlerim kanardi. Artik bitti.

Sinüzit oluyordum her ay en az 3gun yatiyordum. O da bitti.

Ozetle ben bu duobalance'ı sevdim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…