Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 7 aydır süren vajinal mantarın var evde borik asit hazırlayıp kullanmak çok etkiliymis sanırım yumurtaliklari vs etkilemiyor mu ya da hayati bir riski var mı lütfen yapanlar yardimci olsun
Arkadaşlar 7 aydır süren vajinal mantarın var evde borik asit hazırlayıp kullanmak çok etkiliymis sanırım yumurtaliklari vs etkilemiyor mu ya da hayati bir riski var mı lütfen yapanlar yardimci olsun
İnternetten 600 mglık kapsül birde toz borik asit sipariş ettim ama ürünün üstünde üremeye zarar verebilir yazısını görünce kullanmadım ne yalan söyliyim. Şu an kendimce tedavi etmeye çalışıyorum mantarımı
Cecehen kullanıcı adında bir üye var. Arama yerine onun adını yazıp gir "medikal borik asit"ten bahsediyor. Eczaneden veya medikalcilerden temin edebiliyormuşuz. Ben onu denicem