Sanırım aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonuda var cipro'yla monurolu genelde onda veriyolar
Fitili yatmadan kullanmanı tavsiye ederim,kullanıp hemen ayağa kalktığında akıntıyla geri gelebiliyor bazen
Geçmiş olsun
bu kadar abartılı antibiyotik niye vermişki
durum çok kötü olsa bile bir fitil bir antibiyotik çözerdi
ağır gelebilir ama Dr.unuza güveniyorsanız bilemem
fitiki yatmadan önce kalçanızın altına yastık alarak kullanın
fitili serçe parmağınız boyunca itin yapabiliyosanız biraz daha götürün
zaten o rahim ağzında dağılır yani rahim içine gitmesine gerek yok
Bence kullan bişey olmazz babam kalp ameliyatında o kadar hap içtiki bişey olmadı kalp ameliyatı oldu sanada bişey olmaz hem 4 yıl okuyan o bu forumdakiler değil çok rahatsız olduysan bu durumla alakalı dr una sor danış.
Vajinal mantarın bence en iyi ilaçlarını yazmış sana bu konudan bıkan biri olarak yazıyorum birde jilet tetikliyo yani benim açımdan öylee :26: o yüzden kullan dr zaten bünyenin kaldıramayacağı ilaçları vermezz sana belki tamamen kurutsun diye böyle ağır tedavi seçti
Off of hamileliklerimde ne çektim o mantardan sürekli yineliyodu kendini. O ilaçlar sana iyi gelecek kullan . Doktor yazmış zaten guno adlı fitil çok iyi geliyo 3 gün arayla atıyosun. İçindeki bütün herşeyi dışarı stıyo iç çamaşırında muhakkak ped olsun bide yatmadan önce at ayaktayken çözünüp akıyo. İşaret Parmağınla ileri nekadar itebiliyosan it . Ciproyu ve o suda eritilen granülüde idrar yolları iltihabı için kullanıyodum. Evlendiğim ilk sene illet gibi yapışmıştı şülürler olsun kuruttum kökünü :) geçmiş olsun.
Kizlar merhaba,
Bugun doktora gittim ve mantar oldugumu soyledi.
Verdigi ilaclar sunlar,
GYNO-LOMEXIN 600 mg fitil. (Kutuda 2 adet var bugun ve persembe aksam kullanacagim)
MUNOROL SASE (Toz seklinde idrar yollari temizleyici sase 1 adet bu aksam kullanacagim)
FUNIT 100 mg ( Kutuda 4 kapsul var yarin sabah 2 aksam 2 tanesini icecegim )
CIPRO 500 mg ( Kutuda 14 kapsul var yarindan itibaren sabah aksam kullanacagim )
BUSCOPAN PLUS ( Sabah ogle aksam kullanacagim yarindan itibaren )
Kizlar size sorum su. Bu ilaclardan kullanan var mi ? Bu aksam fitil ve munorolu kullanacagim onda sorun yok. Yarin FUNIT icececegim 2 kapsul, 1 saat arayla CIPRO ve BUSCOPAN icecegim. Hepsi cok fazla gelmez mi ?
Birde ben hic fitil kullanmadim. Ilk defa kullanacagim. Bunun belli bir santimi varmidir nasil sorsam ne kadar ileri sokmaliyim.
Tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?