- Konu Sahibi bikedigordumsanki
-
1sene kadar çektim fitil krem sonrasında geçiyor.sonrakı regl donemimde yine başliyor meğer kullandığım ped denmiş.orkıd platınıum kullaniyordum.kokulu dıye acaba dedim ve kotex e gectım cok şukur kı 3aydır rahatım.eşim bile bana yanaşmaya korkuordu düşünün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende pedimden suphe ediyorum ve nantar yapmayan ped ariuorum.canim eminmisin koteksten??
1sene kadar çektim fitil krem sonrasında geçiyor.sonrakı regl donemimde yine başliyor meğer kullandığım ped denmiş.orkıd platınıum kullaniyordum.kokulu dıye acaba dedim ve kotex e gectım cok şukur kı 3aydır rahatım.eşim bile bana yanaşmaya korkuordu düşünün
mrb cnm bende vajinal mantar oldum ki ilişki sonrası bende hafif pembe leke gelmeye başlamıştı ve canım yanıyodu doktor fitil yazdı bide krem kullandım geçti sonradan ağrı yine oldu ama psikolojik bişeydi sanırım sonrasında oda kalmadı
kizlar islak mendil mantar yaparmiBende hiç leke yok ama başlangıcında ilişkide beyaz bi sıvı gelmişti sanırım o zaman baslamıştı.Ağrı pskolojik diyemem suan baya beye gercek bendeki :) sallama mı dıosun
deneyimin ollmus canim da sence islak mendil mantar yaparmi.bide kuru tutmak gerekiyomus bolgeyi.bu ne kadar dogru sizceEvet çok uzun ama bitti çok sükür
Bende hiç leke yok ama başlangıcında ilişkide beyaz bi sıvı gelmişti sanırım o zaman baslamıştı.Ağrı pskolojik diyemem suan baya beye gercek bendeki :) sallama mı dıosun
kizlar islak mendil mantar yaparmi
Çok komık gelmişti bana ama doktor banyodan sonra fön tut demişti.wc dede yıka kurula dedı hergün çanaşirini değiştir dedi.hepsını zaten yapıyordum ama çare ped değiştirmektaymis kotex kurtardı beni
Evet hiç ıslak kalmaması gerekiyor oranın dustan sonra.Yani kendi kendine kurumasını beklememek gerek.Ben fön tuttugumda yanıyorum hemen o yuzden havluyu ısıtıp siliyorum
neden cis yapmak lazimmiski.spermler enfeksiyonmu yapiyomus.yani mantikli aciklamasi ne acabaYapar sakın sürme çünkü alkol falan var ben ondan oldugunu dusunuyorum direk sen suyla ıslattıgın mendille temizlemeyi dene.Ve ilişkiden sonra hemen çiş yapmak gerekiyormus haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?