How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vajinal mantar geçmiyor!! Kızlar yardımm :(

bikedigordumsanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
42
6
48
34
İstanbul
Merhaba kızlar ben bir hafta önce vajinal mantardan şüphelendim yani baya belirtiler aynıydı fakat doktora gitmedim kuzenim doktor, ona sadece sordum bana fitil ve haftada 1 kullanılan bir hap önerdi,bir de krem.Hepsini kullandım fakat cinsel ilişki de o kadar ağrı çekiyorum ki hala.Kapıda kalıyoruz:90:

Ama beyaz sıvı gelmiyor artık.Yani görünüş sağlıklı.Mantar olmadığımı başka bi hastalık oldugumu dusunmeye basladım.Mantar akıntı olmazken de oluyor mu? Bu illet ne zaman geçicek :( Şimdi adetim.1 hafta sonra fitile devam etmeli miyim?.Adette temizlenir diye saçma bir ümidim var :18:

Bir de sirkeli su iyi geliyor diolar adet bitince onu mu denesem :53::43:

mrb cnm bende vajinal mantar oldum ki ilişki sonrası bende hafif pembe leke gelmeye başlamıştı ve canım yanıyodu doktor fitil yazdı bide krem kullandım geçti sonradan ağrı yine oldu ama psikolojik bişeydi sanırım sonrasında oda kalmadı

1sene kadar çektim fitil krem sonrasında geçiyor.sonrakı regl donemimde yine başliyor meğer kullandığım ped denmiş.orkıd platınıum kullaniyordum.kokulu dıye acaba dedim ve kotex e gectım cok şukur kı 3aydır rahatım.eşim bile bana yanaşmaya korkuordu düşünün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende pedimden suphe ediyorum ve nantar yapmayan ped ariuorum.canim eminmisin koteksten??

1sene kadar çektim fitil krem sonrasında geçiyor.sonrakı regl donemimde yine başliyor meğer kullandığım ped denmiş.orkıd platınıum kullaniyordum.kokulu dıye acaba dedim ve kotex e gectım cok şukur kı 3aydır rahatım.eşim bile bana yanaşmaya korkuordu düşünün

Ben de kotexten cok memnunum.Orkid pişik yapıyor vs vs hic sevmiyorum naylon gibi.Ama kotexle gectı dıorsan pedimden de kaynaklanmıyor.Adetim bitti sayılır cok korkuyorum hala devam ediyo mudur acaba diye.Vajinusmus gibi bişey oldum resmen korkmuyorum ama resmen vajinismusum :17:

bende pedimden suphe ediyorum ve nantar yapmayan ped ariuorum.canim eminmisin koteksten??

Ben de orkid kullanıyordum kotex e gectım geceli rahat ettim hiç baska aramadım canm drek kotex al.tereddut etme.ama pedden olan bişey değil bnce cünkü bnde kotex kullanırken mantar oldum.Ben cok temızlıyordum sabunla falan yapmamak gerekiyormus da artık olan oldu gitmiyo bi türlü:50:

1 sene baya uzunmus üzüldüm senin adına.İyiki geçmiş.Ben de o kadar çekmek istemiyorum bu illeti ya umarım gecer gecmnezse sirkeli su denicem artık.:53:

mrb cnm bende vajinal mantar oldum ki ilişki sonrası bende hafif pembe leke gelmeye başlamıştı ve canım yanıyodu doktor fitil yazdı bide krem kullandım geçti sonradan ağrı yine oldu ama psikolojik bişeydi sanırım sonrasında oda kalmadı

Bende hiç leke yok ama başlangıcında ilişkide beyaz bi sıvı gelmişti sanırım o zaman baslamıştı.Ağrı pskolojik diyemem suan baya beye gercek bendeki :) sallama mı dıosun :9:

Çok komık gelmişti bana ama doktor banyodan sonra fön tut demişti.wc dede yıka kurula dedı hergün çanaşirini değiştir dedi.hepsını zaten yapıyordum ama çare ped değiştirmektaymis kotex kurtardı beni

Çok komık gelmişti bana ama doktor banyodan sonra fön tut demişti.wc dede yıka kurula dedı hergün çanaşirini değiştir dedi.hepsını zaten yapıyordum ama çare ped değiştirmektaymis kotex kurtardı beni

Evet hiç ıslak kalmaması gerekiyor oranın dustan sonra.Yani kendi kendine kurumasını beklememek gerek.Ben fön tuttugumda yanıyorum hemen o yuzden havluyu ısıtıp siliyorum:9:

Evet hiç ıslak kalmaması gerekiyor oranın dustan sonra.Yani kendi kendine kurumasını beklememek gerek.Ben fön tuttugumda yanıyorum hemen o yuzden havluyu ısıtıp siliyorum:9:

Olabilir ben düZğünce kuruluyorum ama hala ya yine olursa diyede korkuyorum

Yapar sakın sürme çünkü alkol falan var ben ondan oldugunu dusunuyorum direk sen suyla ıslattıgın mendille temizlemeyi dene.Ve ilişkiden sonra hemen çiş yapmak gerekiyormus haberiniz olsun.
:9:
neden cis yapmak lazimmiski.spermler enfeksiyonmu yapiyomus.yani mantikli aciklamasi ne acaba

Back