merhaba
ben 4 aylık gebeyım kasıntı var bende
oncedende gıtmıstım dra bana trovocort merhem bıokadın fıtıl antıbıyortık vs vermıstı ben fıtıl kullanamadım antıbıyortık vs de alamam gebeyım zzaten ılac kullanmayı pek sevmıyorum
bıde numus yıkama jelı verdı
ama ılıskı sırasında acı oluyor bu acı ne zaman gecer benım canımı sıkan bu ve bu acı hıc gecmıyor baska bır yolu yolu yokmudur bunun
merhaba bende yaklaşık 2 aydır yoğun kokulu akıntılar vardı üç gündür tahammül edilemez kaşıntı ,kızarıklık hatta beyazımsı pullanmalar ve ufak kanamalar yaşıyorum ve hepsi bir iki gün içerisinde birdenbire ortaya çıktı.2009 mayısda doğum yaptım.doğumla bu durumun ilişiği olabilirmi ve bu yaşadıklarım mantar tanısımıdır sizce..
Merhaba benim vajinamda kaşıntı oluyor.Adet kanaması dışında da kanamalarım oluyor.Kötü bir şey olmasından korkuyorum.Lütfen bilgi verir misiniz?
sayın Aytun hocam merhaba ;
flucan antibiyotikle beraber alacağız dimi doğru anladım yani 2 ilacı birlikte almak yan etki yada sorun yaratmaz dimi size bir danışayım dedim.
svg.syg
sayın hocam 2 - 3 aydır bende tekrarlayan bir mantar hastalığı var. doktora gidiyorum ilaç kullanıyorum 2 hafta rahat ediyorum sonra yine başlıyo nelere dikkat etmeliyim nasıl bir tedavi süreci izlenmeli. evliyim eşime de hap verildi bu arada. çok sinirlerimi bozuo bu durum... sürekli hastayım. teşekkürler şimdiden....
merhabalar 27 yaşımdayım,
bu mantar enfeksiyonundan kurtulmayı çok istiyorum.
insanın cinsel hayatını mahvediyor , sinirleri bozuluyor.
bu 5. kez tedaviye başlayışım.
henüz dün kendi zorumla smir testi yaptırdım.
1 sene içersinde 4 kez tekrarladı.
o kadar farklı ilaçlar kullandım ki.
hijyen konusunda çok dikkat ediyorum
pamuklu çamaşır kullanıyorum
90 derecede iç çamaşırlarımızı yıkayıp ütülüyorum.
adetim bittikten sonra hafif kaşıntım başlıyor.
tabii arkasından kaşıntı ve kuruluk oluşuyor.
mantar tedavi edilemezse ilerisinde nasıl sonuç doğurur ?
tekrar anne olmamı engeler mi ?
sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim ...
meraba dr.
bende doğumdan sonra mantar oluştu bacaklarımı çok ağrıtıyo..
ilaç kullandım fitil flucan ve antibiyotik azitre ve geçmedii
şimdide Travocort ve.Gynoflor tedevasine başladım..
bu ilaçlar faydalımıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?