- 7 Şubat 2019
- 207
- 49
- 18
- 26
- Konu Sahibi Hayalperestleydi
-
Evet yapıyorMerhaba herkese konu başlığından anlıcanz üzere sanırım bende vajinal mantar enfeksiyonu var arada kaşıntı oluyor çok az ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyor koku yok olmuyor doktora gideceğim size sorum doktor acaba vajinal muayane yapıyor mu şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Hadi yaaEvet yapıyor
Kötü bir şey değil ki korkacak bir şey yok kendinizi kasmayın sadeceHadi yaa
İnşallah başa gelen çekilir yapıcak bişy yok çok teşekkür ederim cevabınız bilgilendirdiğiniz içinKötü bir şey değil ki korkacak bir şey yok kendinizi kasmayın sadece
Peki bitkisel yapabilğim bişy varmı etkili işe yarayanKötü bir şey değil ki korkacak bir şey yok kendinizi kasmayın sadece
Valla önce doktora gidip smear+kültür testi yaptırın. Bi enfeksiyon varsa ilaç tedavisiz geçmez. Ama bağışıklığınızı güçlü tutmak için şeker ve karbonhidrattan uzak durun. Probiyotik tüketin. Yoğurt, kefir, turşu vs. Eczanede tableti de satılıyor. Bol su için. İlaç tedavisi falan görürseniz ondan sonra soğan kürü yapabilirsiniz. Zerdeçal çayını da tavsiye ederim. Aç karına sarımsak yutabilirsiniz.Peki bitkisel yapabilğim bişy varmı etkili işe yarayan
Sağol canım çok yardımcı oldun ben kültür testi yaptırdım sonucumda B grubu streptokok yazıyor doktor antibiyotik başlatacaktı ama ben gebelik düşündüğüm için almadımValla önce doktora gidip smear+kültür testi yaptırın. Bi enfeksiyon varsa ilaç tedavisiz geçmez. Ama bağışıklığınızı güçlü tutmak için şeker ve karbonhidrattan uzak durun. Probiyotik tüketin. Yoğurt, kefir, turşu vs. Eczanede tableti de satılıyor. Bol su için. İlaç tedavisi falan görürseniz ondan sonra soğan kürü yapabilirsiniz. Zerdeçal çayını da tavsiye ederim. Aç karına sarımsak yutabilirsiniz.
Gebelik düşünebilmeniz için önce o enfeksiyonun temizlenmesi gerekir. Keşke antibiyotik kullansaydınız. Enfeksiyon geçmeden hamilelik düşünmeyin bebeğe zarar.Sağol canım çok yardımcı oldun ben kültür testi yaptırdım sonucumda B grubu streptokok yazıyor doktor antibiyotik başlatacaktı ama ben gebelik düşündüğüm için almadım
Evet keşke yapsaymışım çünkü çok uzun zamandır tekrarlıyor hafif olup geçiyor enfeksiyonda oluyorum hamile kaldım ve tekrar oldum sonra bebegim gelişmedi düşükle sonuçlandı yarın doktora gidicem inşallahGebelik düşünebilmeniz için önce o enfeksiyonun temizlenmesi gerekir. Keşke antibiyotik kullansaydınız. Enfeksiyon geçmeden hamilelik düşünmeyin bebeğe zarar.
Mutlaka tedavi olun ondan sonra düşünün bebeğiEvet keşke yapsaymışım çünkü çok uzun zamandır tekrarlıyor hafif olup geçiyor enfeksiyonda oluyorum hamile kaldım ve tekrar oldum sonra bebegim gelişmedi düşükle sonuçlandı yarın doktora gidicem inşallah
Mutlaka tedavi olun ondan sonra düşünün bebeği
[/QUOTay
Aynı durum bende de var fitil ve ornisid Ford diye bı ilaç verdi yaklaşık 1 hafta falan kullanicam yumurtlama dönemine denk gelmeden bitiyor acaba halen bebek ihtimali var mıdır ya folik asit kullansam mi bilemedimMutlaka tedavi olun ondan sonra düşünün bebeği
Merhaba ,geçmiş olsun .Merhaba herkese konu başlığından anlıcanz üzere sanırım bende vajinal mantar enfeksiyonu var arada kaşıntı oluyor çok az ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyor koku yok olmuyor doktora gideceğim size sorum doktor acaba vajinal muayane yapıyor mu şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Bende bebek düşünüyorum bende de streptokok üremiş antibiyotik önerdi dr siz temizlendiniz mi?Evet keşke yapsaymışım çünkü çok uzun zamandır tekrarlıyor hafif olup geçiyor enfeksiyonda oluyorum hamile kaldım ve tekrar oldum sonra bebegim gelişmedi düşükle sonuçlandı yarın doktora gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?