- Konu Sahibi elizanelizan
Bende 1 senelik evliyim. Sanırım balayında girdiğim havuzdan dolayı mantar oldum. Gece 4te yanma ile uyanma, akşam işe giderken arabada oturamama, ilişki sırasında yanma canıma tak etti artık. Gittim kadın doğum doktoruna. İlk doktor ketoral serisi fitil-krem ve hap verdi. Kullandım gayet düzenlice. Sabah akşam çamaşırımı değiştirdim. Çok şükür gece ağrı ile uyanma oturamama şikayetim geçti ama ilişki sırasında yanma kaldı. Oda eskisi kadar değil daha az. Dün tekrar gittim kullandığım ilaçları anlattım filan. Gel muayene edeyim seni dedi hem smear yapalım senede 1 kere yapılması çok önemli dedi. İlk kez muayene olacaktım ve tırstım açıkcası. Neyse çıktım çatala gerildim haliyle. Doktor felaket mantarın var senin için bembeyaz dedi. Aldığı sıvı örneğini patolojiye gönderdi. Ay sonu alıcam sonucunu. Zolax diye bir ilaç verdi içinde 7 tane var. Travazol krem verdi. Bide ismini hatırlayamadığım 2 kutu fitil verdi. Birinin içinde 1 tane var diğerinde 2 tane var. Fitili kendim atıyorum. Parmağımı bir çıkarttımki sanki kirece sokmuş gibiydi bembeyaz olmuş mantarlar yapışmış sanırım. Bu arada bebek istiyoruz dedim bu mantar varken bebeğin olmaz önce mantarı halledelim dedi. İnşallah kurtuluruz şu pislikten yaa. Havuza girmeye tövbe ettim artık.