Merhaba kızlar yeni üyeyim 2 gün açıma ve şişlik oldu bende vajina girişinde hemen doktora gittim lezyon mantar ve enfeksiyon var dedim hemen geldim size nasıl olmuş birden başlangıç olduğunu söyledi. Bir çok sebebi olabilir dedi her zamanki gibi ama benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum geçsin diye 3. Gün çok konu okudum ama kaç günde geçtiğini yazan yoktu bende sizi bilgilendirmek istedim. Sabah akşam travocort gece fitil ve 2 tane enfeksiyon için sabah akşam ilaç kullanıyorum. Dün ilk defa yoğurt denedim faydalı oldu gibi geldi ama hemen belli olmaz tabi. Dalga gecer oldum kendimle herşeyi sürüyorum yoğurtu bekletiyorum biraz sonea sirke sonea yıkayıp kurutup kremi sürüyorum sabah akşam ne zaman geçecek bu diye kendimi yiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum şeker kullanmıyorum kefir içiyorum. Bi de rakı önerisi geldi siz denediniz mi? Burda günlük bu konu da sıkıntı çekenler için durumu paylaşacağım. Benim çok kaşıntım rahatsızlığım Yok ama tamamen geçsin istiyorum. Dokununca acıyor sadece sizin bilgileri alayım