Vajinal mantar derdim

YesiliElma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
72
70
32
Merhaba hanımlar, 3aydır yoğun bir şekilde vajinal mantarım var kaşıntı, yanma ve kesik kesik beyaz renk akıntım var ilk sağlık ocağına gittim durumu anlattım mixovul fitil ve travozol krem verdi kullandım o ara geçti gibi sonra yine tekrarladı bir kutu daha mizovul kullandım yine geçti gibi sonra yine al baştan en son kadın doğuma gittim doktor çok yoğun mantarın var dedi ilk önce kadındoğuma gitmediğime pişman oldum zolax hap verdi iki günde bir tane içicem içinde 7 tane var 1 tanesini eşin içicek dedi trivag fitil verdi birde zalain krem verdi bu ilaçları kullananlar var mı kullanıp iyi gelen varmı

Ben hepsini kullandım kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı malesef soğan suyu bile kullandım akıntım için hiç biri geçirmiyor sadece bir süre kaşıntı geçiyor sonra tekrardan başa dönüyorum. Şimdi aynısafa otuna başladım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre bakalım bundan da pek umudum yok ama faydası olursa yazarım burayada

K
Merhaba hanımlar, 3aydır yoğun bir şekilde vajinal mantarım var kaşıntı, yanma ve kesik kesik beyaz renk akıntım var ilk sağlık ocağına gittim durumu anlattım mixovul fitil ve travozol krem verdi kullandım o ara geçti gibi sonra yine tekrarladı bir kutu daha mizovul kullandım yine geçti gibi sonra yine al baştan en son kadın doğuma gittim doktor çok yoğun mantarın var dedi ilk önce kadındoğuma gitmediğime pişman oldum zolax hap verdi iki günde bir tane içicem içinde 7 tane var 1 tanesini eşin içicek dedi trivag fitil verdi birde zalain krem verdi bu ilaçları kullananlar var mı kullanıp iyi gelen varmı
Kuzum ben bunlari degil ama bana ozelde kadin dogumcu baska vermisti fitil krem ve hap ben 2 kere kullandim yaklaask 7 ay oluyor allaha sukur bisey kalmadi 2 kerede kesti herseyi istersen isimlerini paylasabilirim seninle

K

Kuzum ben bunlari degil ama bana ozelde kadin dogumcu baska vermisti fitil krem ve hap ben 2 kere kullandim yaklaask 7 ay oluyor allaha sukur bisey kalmadi 2 kerede kesti herseyi istersen isimlerini paylasabilirim seninle

Canım rica etsem banada söyler misin ilaçların isimlerini

Ben hepsini kullandım kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı malesef soğan suyu bile kullandım akıntım için hiç biri geçirmiyor sadece bir süre kaşıntı geçiyor sonra tekrardan başa dönüyorum. Şimdi aynısafa otuna başladım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre bakalım bundan da pek umudum yok ama faydası olursa yazarım burayada
Çok berbat bişeymiş bu mantar Allah herkese şifa versin aynı safa otunu bende duydum ama almadım henüz bu ilaçlar bakalım işe yarayacak mı bende

K

Şimdi bugün başladım bu ilaçlara canım belki iyi gelir umuyorum inşallah iyi gelir ama sen ilaçların isimlerini söyle yine de geçmezse doktora danışırım teşekkür ederim

Bende de mantar vardi aynı krem kullandım geçmedi. Daha sonra rahimde yara olmaya başladı fitil ,toz ve zolax verdi doktor onları kullanmaya başladm 2 hafta geçmeden hemen hamile kaldım araştırdm bu ilaçlari kullananlar daha cabuk hamile kalıyormus bende şuan 4 haftalık hamileym Allah hepimize şifa versin🙂

Bende de mantar vardi aynı krem kullandım geçmedi. Daha sonra rahimde yara olmaya başladı fitil ,toz ve zolax verdi doktor onları kullanmaya başladm 2 hafta geçmeden hemen hamile kaldım araştırdm bu ilaçlari kullananlar daha cabuk hamile kalıyormus bende şuan 4 haftalık hamileym Allah hepimize şifa versin🙂
Canım fitil ve diğer ilaçların ismi nedir

Yaa ne güzel bende 1 senedir çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı gerçi şükürler olsun bir tane oğlum var ben de bu mantardan dolayı olmadı diye düşündüm yeni başladım ilaçları kullanmaya zolax trivag ve krem verdi doktor bana dedi ki bu ilaçlar ağır bunları bitince çocuk düşünün dedi sana öyle dedimi ialçları kullanırken ilişkiye girmeyin yada korunmayın vs 😥

Yaa ne güzel bende 1 senedir çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı gerçi şükürler olsun bir tane oğlum var ben de bu mantardan dolayı olmadı diye düşündüm yeni başladım ilaçları kullanmaya zolax trivag ve krem verdi doktor bana dedi ki bu ilaçlar ağır bunları bitince çocuk düşünün dedi sana öyle dedimi ialçları kullanırken ilişkiye girmeyin yada korunmayın vs 😥
Hayır canım demedi hiç ama enfeksiyona dikkat dedi benim bir arkadaşimda kullandi 6 ay içinde hamile kalmisti. Ben daha 2 ay kullanmadan kaldım.

Canım geçmiş olsun öncelikle, bence kadın dogumda bir smear baktır cünkü bazen mantar farklı temelli olabiliyor. Düsük bi ihtimal tabi. Ardından kan değerlerine baktır demir b12 gibi bagısıklıgı dusuren bi sey var mı? Varsa haplarına başlamanı öneririm. Bagısıklık düsükse sürekli tekrarlıyor cünkü. Her gün 1 bardak kefir(markette meyveliler daha kolay icimli) probiyotik yogurt, aç karnına 1 kaşık çörek otu yağı. Sadece tuvalet kagıdı ve su, pamuklu iç çamaşırı. Az şeker tüketimi, bol su. O haplada geçmezse eğer gynomax ovül öneririm 4 gece üst üste kullanırsan eger cok harika sonuc veriyor. Tabi doktorunada danısarak. Bi an önce gecer umarım :)

merhabalar,
öncelikle vajinal mantar belasını yaklaşık 2 senedir çekiyordum. Türkiye'de kullanmadığım fitil-antibiyotik ve krem kalmamıştı. Doktorum artık verecek farklı ilaç bulamadığından değiştirip değiştirip veriyordu. Okumadığım makale, denemediğim alternatıf tıp kalmadı. En son kadın doğumda öğretim görevlisi olan hemşire bir arkadaşım türkiyede yok ama yurtdışında borik asit ovül(fitil) bulabilirsen al demişti. o sırada tesadüfen fransadaydım ancak ne yazık ki fransadaki eczanelerde de böyle bir fitil bulamadım. Türkiyeye döndükten sonra oturup araştırmaya başladım borik asit fitili nerede bulabilirim diye. Amerikada buldum. Kapsül halinde borik asit fitili üretmiş birkaç firma. Uzun uğraşlar sonucu belirli bir komisyon ödeyerek borik asit kapsülünü getirttim ve işe yaradı gerçekten.

Kapsüller bitti, birkaç ay sonra tekrar başladı ve şansıma İstanbul fatihte bir eczanede borik asit fitili üretildiğini öğrendim. Işınlanarak fatihe gittim 40 adet ovül satın aldım. her adetten sonra mantar tekrar başlayacak gibi oluyor 1-2 tane fitil koyuyorum. artık antibiyotik ve gereksiz kimyasalları vücuduma sokmuyorum. belki birilerine çare olur diye yazıyorum. Reklam sayılır mı bilemedim eczane adını yazmadım. Dileyen olursa mesaj atabilirim.

K

İlaç isimlerini benimle de paylaşır mısınız?

Evde yapilan elma sirkesi ya suya kwristir yika yada sirangayla icine sik direk 2 ay kullan iliskiye qra ver aksam fitil gunduz sirke her tuvaletten sonra ben 11 sene ugrastim bununla yendim... 😁👍🤗🤗

Evlendigimden beri yani iki senedir mantarla ugrasiyorum bende kadin doguma gittim fitil hap vs kullandim bi sey olmadi kasintim hic olmuyodu artik arada bi oluyo elma sirkesi ictim onda da bisey gormedim simdi tatliyi azalttim bakalim neolcak o kadar bunaldim ki kafama takiyodum surekli su siralar biraktim kafama takmiyorum oyle bisey ki bitmiyor

Benimde olmuştu mantar Biokadin fitille hemen geçmişti. Doktorum özellikle Biokadin fitil bul en iyisi o demişti

X