Vajinal Mantar Adet Gecikmesi Yapar mı?

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Öncelikle herkese iyi akşamlar;
Adetim 6 gün gecikti normalde adet gecikmesi yaşamam düzenlidir eskiden beri böyledir.
Bir süredir mantar illeti var bende. Bir iki kez fitil kullanmıştır uzun zaman oluyor. Üç aydan beri ara ara alevleniyor şikayetlerin fakat doktora gitmedim. Sirkeli su ve mantar kremiyle idare ettim.
Adet gününden hemen önce belirtilerim başladı bel ağrısı karın ağrısı ve göğüslerdeki şişlik hassasiyet. Karın ve bel ağrım şuan yok. Göğüslerim hala şiş. Alt karnımda affınıza sığınarak söylüyorum genital organının üzeri diyebilirim zaman zaman ince ince sızlıyor. İlk baş gebelikten şüphelendim. Gecikmenin 3. ve 4. günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı.
Kadın doğum doktoruna çok mecbur kalmadıkça gidemiyorum saçma gelebilir belki ama diş doktoru kadar jinekologlardan da çekiniyorum.
Asıl sorum mantar adet gecikmesi yapar mı?

Ve bu mantar yüzünden başıma daha çok iş alır mıyım? Yani başka daha zor bir hastalığa dönüşür mü?

Mantarınız var ve doktora gitmiyor musunuz, hanımefendi bi doktora gidin lütfen ! Nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamadım ki.

Sürekli devam etmiyor şikayetim olduğu zamanlar sirkeli su ve bir mantar kremi kullanıyorum geçiyor. Bir süre sonra tekrar ediyor. Gitmeyi düşündüm kaçkere ama gidemiyorum işte

Mantar ciddi bir problem. Ben 3 yıl savaş verdim. Hala tam olarak kurtulmuş değilim. Acilen bir kadın doğumcuya gitmelisin. Jinekolog korkunu anlıyorum, çünkü bende de var. Ama yapacak birşey yok el mahkum gidiyorsun. Adet gecikmesinin pek çok sebebi olabilir, bunu da sana kadın doğumcun söyleyebilir. Mantar için bir tavsiyede benden olsun; günlük pedlerden uzak dur. Mantarı en fazla tetikleyen şey. Akıntın olduğunda peçete koy, tuvaletten tuvalete o peçetini değiştir gün içinde.. Geçmiş olsun, ihmal etme.

Merhaba . Sizinle ayni sorunu yasiyorum. Enfeksiyon sorununuza cozum bulabildiniz mi? En onemlisi adet gecikmesi enfeksiyondan mi kaynakliymis? Suan benim de enfeksiyon ve gecikme var. Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Merhaba . Sizinle ayni sorunu yasiyorum. Enfeksiyon sorununuza cozum bulabildiniz mi? En onemlisi adet gecikmesi enfeksiyondan mi kaynakliymis? Suan benim de enfeksiyon ve gecikme var. Cevaplarsaniz cok sevinirim.
aci elma yagini tamponla uygulayin rahim icine. Bu forumda konular var detaylari okuyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…