vajinal lazer prp enfeksiyon

İnanın ben de bunu araştırıyorum para tuzağı mı acaba diye. 4-5 yıldır sürekli enfeksiyon geçiriyprum yıldım artık hpv negstife döndü bu hala gitmedi ne bok bir ilettir ne çektiğimi bir ben bir de siz bilirsiniz sanırım. Vajinamda minik bi yara var sürekli onun enfekte olsuğunu düşünüyorum doktor da demişti ama işte ne yapacağımı ben de şaşırdım cidden yardım edin bize

Arkadaşlar 3 seans lazer yaptırdım çok faydası oldu diyemem az oldu yani şimdide 2 seans prp yapılacak bakalım fayda edecekmi ayrıca pelvik emar.iwtedi doktorum başka sıkıntı var mı diye yukarıdan gelen kan istedi eğer ki bunlarda fayda etmezse tahriş olan bölgeyi ameliyatla.alacagini söyledi son çare olarak yani kadınlarda büyük ihtimalle ya yara ya tahriş sebebiyle bu enfeksiyonlar tekrarlıyor bunun ici de son çare o bölgeyi ameliyatla.aliyolarmis bilginiz olsun %90 iyileşme olduğunu söyledi doktorum

benim de bu şekilde 3 yıldır. Smear ascus çıkıyor. Hpv negatif. Geçmeyen enfeksiyon var. Lazer prp düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…