• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal kuruluk:(

41EEEEE41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
3.208
3.433
83
Kızlar merhaba bu ay bebek çalışmamızda 2. Ayım ama ilişki sırasında sorun yaşamaya başladım canım ilk girişte çok yanıyor sanki ilk kez ilişki yaşıyormuş gibi 1.5 yıllık evliyim ilişki bitince dudaklarda ve vajina etrafında şişlik ve yanma oluyor ve son ilişkilerde kuruluk olduğunu farkettm Dr a yani gittm bir sorun yok kayganlaştırıcı jel kullanmak istiyorum gleitgelen ve Pre seed arasında kaldım daha önce kullanan varmı ne önerirsiniz

canim bende ayni sorunu yasiyordum doktor bana gleitgelen vermisti bi sure onu kullandim ama kullandigim zaman bnde iliski esnasinda yanma yapiyordu sonra onu birakip preseed aldim cok guzel bi jel hem hamile kalmaya da yardimci oluyomus fiyati biraz yuksek ama tavsiye ederim

canim bende ayni sorunu yasiyordum doktor bana gleitgelen vermisti bi sure onu kullandim ama kullandigim zaman bnde iliski esnasinda yanma yapiyordu sonra onu birakip preseed aldim cok guzel bi jel hem hamile kalmaya da yardimci oluyomus fiyati biraz yuksek ama tavsiye ederim
Bende Preseed i baya araştırdım pahalı ama daha sağlıklı grldi banada teşekkür ederim yorumun için bir arkadasım gleitgeleni tavsiye etti ama yanmadan bahsetmedi muhtemelen tahriş durumu olmustur ondan da yanma olmus olabilir bnmde suan öyle en iyisi Preseed galiba onu alıcam

Back