Vajinal Kuruluk İçin Çözüm Önerileri

busean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
678
6
26
İstanbul
Merhaba kızlar. Derdimi olabildiğince üstü kapalı anlatacağım. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Korunma amaçlı yasmin kullanıyorum. Öncesinde zaten var olan kuruluğum yasminden sonra iyice arttı.
Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsak tutalım yine de kuruluk yaşıyorum. Kayganlaştırıcı kullandığımız halde böyle.
Islaklık sağlanmadığı için giriş tahriş edici oluyor ve tahmin edersiniz ki ilişki boyunca zevk yerine sadece acı hissediyorum.
Kayganlaştırıcı kremler işe yaramıyor. İnternette araştırırken kayganlaştırıcı fitiller olduğunu öğrendim. Bir tane buldum adı xxxxx vajinal ovül.
İlişkiden önce vajinaya yerleştiriliyormuş. Etkili olduğunu yazmışlar.
Bu ve bunun gibi fitillerden kullanan oldu mu? Islaklık amaçlı.
Ya da başka bir şeyler kullanıp etkisini gören var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben de aynen yasmin kullanmaya başladıktan sonra feci bir kuruluk sorunu yaşıyorum, yarın eczaneden kayganlaştırıcı almayı düşünüyodum,işe yaramıyormu gerçekten?

ben de gleit gelen jel kullanıyorum doktorum yazdı su bazlı kayganlaştırıcı spermlere de zararı yok yani öldürmüyor gebe kalmayı engellemiyor

bence kesinlikle kayganlaştırıcı jel kullanmalısın sağlık sitelerinden bak o kadar çok cinsel ürün var ki işe yarayan.. ve bunların sağlıklı olanları yan etkisi olmayanları var ben ve bir arkadaşım internetten alıp kullandık. içeriğinde yazıyor zaten tamamen yan etkisi yok..

bu arada östrojen hormonuna da baktırmanızı tavsiye ederim. çünkü öströjen eksikliği de vaginal kuruluk yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…