Vajinal Koku için Öneri !!

Pptyalardasolar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
153
133
53
33
Merhabalar.. benim daha önceleri hiç akıntım falan olmazdı hamilelikte başladı vajinal akıntım ilk defa. Ve kokuda oluyordu. Bir çok fitil kullandım hiç biri kesmesi doğurunca anında geçti akıntı. 3 yıl geçti doğumun üzerinden şimdi yine 3 gündür akıntı değil ama o aynı koku var o kdr ki normal giyinikken oturduğum yerden kokuyu duyabiliyorum. Sirkeli karbonatlı sular fln denedim fayda etmedi. Önerebileceğiniz intim likid jeller varmı acaba? Yada bu konudan şikayetçi olanlar neler yaptı da kokudan kurtuldu ?? Teşekkr ederim.

Koku demek bi enfeksiyon demektir diye düşünüyorum
Mantar da olabilir
Doktora tekrar gidin bence
Probiyotik yoğurt turşu falan yiyin
Organik sirke içebilirsiniz bi tatlı kaşığı kadar her gün
Ben sebamed in intim jelini kullandım memnun kalmıştım

Hiçbir şey kullanmadım. Sadece suyla temizledim. Akintim da bitti koku da. Önceden denemediğim intim jel kalmamisti. Ben kendi ellerimle bozmusum oranın doğal yapısını. Kendi kendini temizliyormus zaten.

Ama siz önce bir uzmana gorunun. Mantar falan varsa tedavisini olun.

Evet hamileyken tatlil yaptırdığımda tüm bakteriler mevcut dedi dr ama o zaman bana antibiyotik veremedi tabi sonrasında emzirdim yine veremedi şuan hala emiyor bebeğim gidicem tatilden dönünce ama emdiği için tam tedavi yapamıyorlar sanırım. Son kullandığım fitili bi deniycem yine. Sonrasında da bir de a gisip tahlil yaptırırım.

Neyiniz olduğunu bilemem fakat o koku konusunda doktorum nokta atışı yaptı diyebilirim. Bi ilaç kullanıyorum ve anında kesiyor hastaneye gidin.

koku demek enfeksiyon demek canim bende dogum yaptiktan 6 ay sonra kokulu akinti ve kasinti baslafi cok kotu kokuyordu afedersiniz doktoruma gttim baya enfeksiyon var ama mantar yok sukur dedi fitil krem ve hap verdi aninda gecti koku ve cok sukur suana kadar yok olmadi doktora danismalisin genital bolge ihmale gelmez ve cok hassastir duymaca krem ve yikama jelleriyle cildinin ph dengesini bozma canim gecmis olshn

benim de oluyor .kendi mi bildim bileli. fitil vs hersey denedim geçmedi tek çareyi günlük peyker de buldum. pisleniyor hemen değiştiriyorum. öyle yapıyorum bir deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…