- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 53
- 33
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Koku demek bi enfeksiyon demektir diye düşünüyorum
Mantar da olabilir
Doktora tekrar gidin bence
Probiyotik yoğurt turşu falan yiyin
Organik sirke içebilirsiniz bi tatlı kaşığı kadar her gün
Ben sebamed in intim jelini kullandım memnun kalmıştım
koku demek enfeksiyon demek canim bende dogum yaptiktan 6 ay sonra kokulu akinti ve kasinti baslafi cok kotu kokuyordu afedersiniz doktoruma gttim baya enfeksiyon var ama mantar yok sukur dedi fitil krem ve hap verdi aninda gecti koku ve cok sukur suana kadar yok olmadi doktora danismalisin genital bolge ihmale gelmez ve cok hassastir duymaca krem ve yikama jelleriyle cildinin ph dengesini bozma canim gecmis olshnMerhabalar.. benim daha önceleri hiç akıntım falan olmazdı hamilelikte başladı vajinal akıntım ilk defa. Ve kokuda oluyordu. Bir çok fitil kullandım hiç biri kesmesi doğurunca anında geçti akıntı. 3 yıl geçti doğumun üzerinden şimdi yine 3 gündür akıntı değil ama o aynı koku var o kdr ki normal giyinikken oturduğum yerden kokuyu duyabiliyorum. Sirkeli karbonatlı sular fln denedim fayda etmedi. Önerebileceğiniz intim likid jeller varmı acaba? Yada bu konudan şikayetçi olanlar neler yaptı da kokudan kurtuldu ?? Teşekkr ederim.
benim de oluyor .kendi mi bildim bileli. fitil vs hersey denedim geçmedi tek çareyi günlük peyker de buldum. pisleniyor hemen değiştiriyorum. öyle yapıyorum bir deneyinMerhabalar.. benim daha önceleri hiç akıntım falan olmazdı hamilelikte başladı vajinal akıntım ilk defa. Ve kokuda oluyordu. Bir çok fitil kullandım hiç biri kesmesi doğurunca anında geçti akıntı. 3 yıl geçti doğumun üzerinden şimdi yine 3 gündür akıntı değil ama o aynı koku var o kdr ki normal giyinikken oturduğum yerden kokuyu duyabiliyorum. Sirkeli karbonatlı sular fln denedim fayda etmedi. Önerebileceğiniz intim likid jeller varmı acaba? Yada bu konudan şikayetçi olanlar neler yaptı da kokudan kurtuldu ?? Teşekkr ederim.
petlerbenim de oluyor .kendi mi bildim bileli. fitil vs hersey denedim geçmedi tek çareyi günlük peyker de buldum. pisleniyor hemen değiştiriyorum. öyle yapıyorum bir deneyin
Tam tersi gunluk pedler enfeksyon riskini cogaltiyobenim de oluyor .kendi mi bildim bileli. fitil vs hersey denedim geçmedi tek çareyi günlük peyker de buldum. pisleniyor hemen değiştiriyorum. öyle yapıyorum bir deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?