• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal kaşıntı

G1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
20
0
1
31
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sağlıklı günler. Hastaneye gidemediğimiz bugünlerde sizin fikrinize ihtiyacım olan bir konu var. 1-1,5 sene önce vajinal kaşıntı sonrası doktora gittim öyle anormal renk ya da koku yoktu ama. Doktor bir iki soru sorduktan sonra 2 doz kullandığım bir ilaç bir de krem verdi. İlacı aldıktan sonra aferdersiniz şeffaf olmayan yeşil hafif parçalı akıntı geldi ve o akıntıdan sonra kızarıklık ve kaşıntı geçti. Şimdi konu başlıklarına bakınca kafam karıştı, bu normal mi? Yoksa doktor yanlış bir tedavi mi uyguladı? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba
Bende de vajinal kaşıntı vardı. ama koku mevcut değildi mantar zannettim doktora da gitmeden internetten araştırdım biraz. intim jel, genital şampuan kullanmaya karar verdim belki iyi gelir diyerek. Good & Health İntim Jel buradan almıştım yaklaşık 2 ay önce falan. kaşıntım kalmadı geçti bunu kullanmaya başladığımdan beri. ama akıntı durumu olmadı bende. istersen tekrar bi danış doktoruna.

Son düzenleme:
Koku varsa bir hekime danismanizi tavsiye ederim arkadaslar, bunun disinda genital bolge sampuanlari da faydali

Merhaba arkadaşlar, öncelikle sağlıklı günler. Hastaneye gidemediğimiz bugünlerde sizin fikrinize ihtiyacım olan bir konu var. 1-1,5 sene önce vajinal kaşıntı sonrası doktora gittim öyle anormal renk ya da koku yoktu ama. Doktor bir iki soru sorduktan sonra 2 doz kullandığım bir ilaç bir de krem verdi. İlacı aldıktan sonra aferdersiniz şeffaf olmayan yeşil hafif parçalı akıntı geldi ve o akıntıdan sonra kızarıklık ve kaşıntı geçti. Şimdi konu başlıklarına bakınca kafam karıştı, bu normal mi? Yoksa doktor yanlış bir tedavi mi uyguladı? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kiremin ilacin ismi ne

Back