Vajinal Kaşıntı ve Akıntı İçin Bitkisel çözüm?

esra_ist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
27
0
0
İstanbul
3 şise BEE PROPOLİS® / Extract (Konsanre Alkolsüz) ECZANEDEN alıyorsunuz.
1 şişeyi 50gr vazalinin içine boşaltıp tahta bir kaşıkla iyice karıştırıyorsunuz. Günde 3 yada 4 defa Vajinaya sürüyorsunuz.
Diger 2 şise BEE PROPOLİS® / Extract Sıcak su yada Sıcak Sütün içine Sabah, Öğlen, Akşam 20 damla katıp içiyorsunuz.
3 ila 7 gün içinde kaşıntı ve akıntı geçiyor. :))) Süper demiiii
Ama Deneyimlerim neticesinde 15 gün sürülmesi ve 2 şişe BEE PROPOLİS® / Extract içmeniz en iyi sonucu veriyor.
Eczanelerde BEE PROPOLİS® / Extract satılıyor.
Eger eczacı size bu ürün yok başka bir ürün vereyim o daha iyi falan filan gibi şeyler söyleyebilir :18: genelliklede ürün ellerinde olmayınca böyle söylüyor.
Ama benim gibi ben bu ürünü istiyorum diye diretirseniz ürünü mecbur getirtiyor bilginize....

BEE PROPOLİS® / Extract Daha sayamayacagım kadar çok şey için kullanılıyor.......

çok değişikmiş. yararlı olabilir gerçekten.

peki sen bunu nerden öğrendin canım?

Rus bir doktor arkadaşım bana bu tarifi verdi.
Doğal bir ürün hiç bir yan etkiside yok.
Arılar BEE PROPOLİS'i kendi kovanlarının güvenliği için bunu doğadan toplayıp ağız enzimleri ile harmanlayarak kovanlarının içine yapıştırıyormuş. Kovanın içine bir bakteri yada virüs girmesin ve üremesin diye.
Arılar muhteşem bir hayvan daha hala sırları çözülemiyor.

BEE PROPOLİS® / Extract HPV virüsü siğiller için içinde 6 ay kullanılması gerekiyor. günde 20 damla sıcak suyun yada sütün içine damlatıp içiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…