Vajinal kaşıntı için karbonatlı su

Flamingolar12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
221
143
53
Vajinal kaşıntı için karbonatlı suya oturan var mi doktor tavsiye etti de bana 3 gün arayama 15 dakika dayanabileceğin sıcaklığa karbonat ekle içine otur dedi böyle birşey duyan bilen var mı

Bunu duymadım ama dr dediyse deneyin
Bende de bir ara oldu sirkeli su ile yıkadım kendimi bi arkadaşım önermişti çok faydası olmuştu

Vajinal kaşıntı için karbonatlı suya oturan var mi doktor tavsiye etti de bana 3 gün arayama 15 dakika dayanabileceğin sıcaklığa karbonat ekle içine otur dedi böyle birşey duyan bilen var mı
Hangi doktor tavsiye etti bunu şaşkınım Ama tabi doktor daha iyisini bilir ben sadece şaşkınım.. Vajina florasını gayet rahat bozacak birşey gibi geldi bana karbonat.. Mantarınız mı var doktorunuz sorunun ne olduğunu belirleyip size ona göre bir ilaç verip tedaviye başlatırdı normal olanı budur bence..el yapımı sirke ile yıkayıp güzelce durulama da iyi geliyor hamile olmadan önce suya biraz sirke karıştırıp sirkeyi abartmadan tabi yıkıyordum sanki iyi geliyordu ama hiç de gerek yokmuş yani fitil veriyor doktor 2 güne geçiyor.

Enfeksiyon olduğu için tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…